AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala  •  28.04.2022

Opettajan vinkit muuttivat Sannan suhtautumisen valintakokeisiin – nyt hän opiskelee kohti unelmiensa ammattia

Kalenteri on täynnä merkintöjä, mutta tuloksia ei tule. Pääsykoemateriaalien avaaminen tuntuu päivä päivältä tuskaisemmalta ja aikaa on koko ajan vähemmän. Sanna, 20, tekee osa-aikatöitä ja haaveilee pääsystä ammattikorkeakouluun.

– Tuntuu ihan ylitsepääsemättömältä lukea töiden lomassa. Samalla kärsii koko muukin elämä, Sanna huokaisee. Ensimmäisenä jouduin karsimaan asioista, jotka tuovat elämään iloa ja jaksamista. Lisäksi etätyöskentely oli vieraannuttanut yhteisöistä, eikä kukaan ollut kannustamassa opiskelemaan. Jatkuva itseohjautuvuus oli uuvuttavaa, Sanna jatkaa.

Sanna ei ole ainut pääsykokeisiin valmistautuva opiskelija, joka kärsii ajan ja ohjauksen puutteesta. Hän päätti etsiä itselleen apua, ja löysi Eezy Valmennuskeskuksen sivuilta liiketalouden ja tietojenkäsittelyalan valmennuskurssin.

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti Suomen suurin ja tuloksekkain lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen kursseilta pääsi eniten opiskelijoita ammattikorkeisiin, mikä on enemmän kuin miltään muulta vastaavalta toimijalta ja kertoo selvää viestiä kurssien tehokkuudesta.

Saat kaikista normaalihintaisista Koti ja Netti -valmennuskursseista 20 % alennuksen 29.4 – 5.5 koodilla ”NETTI”. Lunasta tarjous ja loista unelmiesi opiskelupaikan pääsykokeissa!

Opettajalta kallisarvoisia vinkkejä, jotka antoivat etulyöntiaseman valintakokeessa

Sanna tunsi välitöntä helpotusta pelkästään jo lukiessaan kurssikuvausta.

– Tärkeä kriteeri kurssin valinnassa oli se, että valmennuskurssilla oli nimetty opettaja, jolta sai henkilökohtaista opastusta aina kun sitä tarvitsi. Tarkistin myös, että kurssia voi käydä omaan tahtiin, jotta pystyn jatkamaan osa-aikatyössäni. Näiden tekijöiden varmistuessa päätös oli tosi helppo, Sanna hymyilee.

– Kurssilla sain opettajalta kallisarvoisia vinkkejä siihen, miten pääsykoe kannattaa tehdä ja mitä osioita kokeessa ylipäätään on. Se helpotti pääsykoetilanteeseen liittyvää jännitystä suunnattomasti. Opin myös ihan uusia opiskelu- ja vastaustekniikoita, jotka vähensivät opiskeluun liittyvää ahdistusta. Huomasin myös jonkin ajan kuluttua, että päivissä oli tilaa muullekin kuin töille ja opiskelulle. Se oli ihan mahtavaa, Sanna iloitsee.

Sanna opiskelee nyt ensimmäistä vuotta liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alalla. Hän näyttää tietokoneeltaan opintoaikataulujaan ja opiskelutehtäviä. Näihin olisi ennen liittynyt tunne siitä, ettei tule pärjäämään. Valmennuskurssilla hän sai kuitenkin hyvän pohjan esimerkiksi matemaattisiin aineisiin sekä eri aineistojen tulkitsemiseen, jotka auttavat Sannaa menestymään ammattikorkeakoulussa.

Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla jo lähes 50 vuotta ja opettajilla on vuosien kokemus eri koulutusalojen opinnoista ja pääsykokeista. Pelkästään vuonna 2021, jopa 850 AMK-valmennuskurssilaistamme pääsi haluamaansa ammattikorkeakouluun laadukkaan opetuksen ja opettajien hyödyllisten vinkkien avulla.

Saat kaikista normaalihintaisista Koti ja Netti -valmennuskursseista 20 % alennuksen koodilla ”NETTI”. Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 29.4 – 5.5 välisenä aikana!

AMK:n Koti ja Netti valmennuskurssit

Yliopiston Koti ja Netti valmennuskurssit