AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala  •  14.10.2019

Niin onnellinen opiskelija

Hei lukijat,

Opiskelu on alkanut ja olen tykännyt todella paljon. Ensimmäinen moduuli tai itseasiassa kolmas moduuli on loppunut juuri ja syysloma on alkanut. Mutta tehtäviä on tehtävä syyslomallakin. Hieman pohjaa miten olen jo kolmannessa moduulissa.

Aloitin siis avoimessa tammikuussa 2019 ja ennätin suorittaa ensimmäisen ja toisen moduulin. Hain tutkinto opiskelijaksi keväällä ja sain paikan Pasilasta monimuoto Tradenomi opiskelijaksi ja nyt kolmas moduuli suoritettu.

Pääsykoe oli mielestäni vaikea, varmaan johtui siitä, että opiskelin avoimessa samaan aikaan ja luin pääsykokeisiin työn lisäksi. Ilman valmennuskurssia en luultavasti olisi päässyt sisään. Todella suosittelen ottamaan valmennuskurssin. Itse otin valmennuskurssin verkkomuotona, jossa pystyin katsomaan opetusvideoita milloin, missä ja kuinka monta kertaa halusin. Matematiikan opettajan Veeran opetusvideot olivat todella hyviä. Lisäksi materiaalia oli pilvin pimein, mitä pystyy tulostamaan ja tämän lisäksi siellä oli harjoituspääsykokeita. Valmennuskurssit ovat hintansa arvoisia ja enemmän.

Tämä kolmas moduuli on ollut kaikista helpoin, vaikka olikin pelätty ruotsin opinnot mukana. Moduuli sisälsi myynti ja palvelutaidot, asiakkuus- ja markkinointiosaaminen ja svenska för affärslivet. Kaikissa moduuleissa, kuten tässäkin on ollut paljon ryhmätyötä ja esiintymistä.

Odotan innolla jos heräsi jotain kysyttävää.

Helena

Helena P

Olen 46-vuotias iloinen ja positiivinen opiskelija. Kotona minulla on kaksi ihanaa 16 ja 15-vuotiasta nuorta miestä. Olen töissä HR ja talousassistenttina logistiikka- ja kuljetusalalla. Olen mukana gospel-kuorossa ja ohjaan lisäksi vauvauinteja. Olen kiinnostunut terveydestä, liikunnasta, valokuvaamisesta ja uusien asioiden oppimisesta. Mottoni: Kohtele muita, niin kuin haluat, että sinua kohdellaan.