Kauppatiede  •  10.12.2018

Mitä kuuluu?

Moi pitkästä aikaa!

Mun toisen opiskeluvuoden syksy lähestyy kovaa vauhtia loppuaan. Itse asiassa kaikki perinteiset tentit ovat nyt jo takanapäin, ja jäljellä on enää perjantaina oleva venäjän luento”tentti”. Ilmeisesti tiedossa olisi lyhyitä lukuharjoituksia ja dialogeja ryhmissä, joten mitään suurta stressiä ei enää tässä vaiheessa joulukuuta tarvitse opiskeluista onneksi kantaa.

Blogi on mun osalta ollut tämän syksyn ajan tavallista hiljaisempi, mutta yritän nyt skarpata tämän suhteen! Mulla ei ole ollut mitään ihmeempää kerrottavaa tänne, koska esimerkiksi opiskelutapahtumien suhteen syksy on osaltani jäänyt tosi hiljaiseksi. En usko, että kevätlukukaudellakaan aion suuremmin bilettää, sillä en fuksivuoteni aikana omaksunut sitä tapaa itselleni. Ehkä ihan hyvä vain. 😀 Täällä blogissa on siis tiedossa varmaan enemmän postauksia mun arjesta ja ajatuksistani opiskeluun liittyen, kun taas viime vuodesta tutut opiskelutapahtumat jäävät hieman takaa-alalle.

Mutta mitä mä sitten olen touhunnut? Pääosin mun päivät on kuluneet (yllätysyllätys) opiskelujen parissa. Koulu on sujunut odotettua paremmin. Viime vuonna kävin ihan liian paljon kursseja, joten mulla oli koko ajan liikaa hommia. Nyt olen osannut ottaa edes hieman rennommin, mikä on heti näkynyt tenttituloksissani. Ajattelin, että voisin tentteihin ja mun muuttuneisiin opiskelutaktiikoihin liittyen tehdä aiheesta vielä oman postauksensa, sillä musta tuntuu että aiheesta riittäisi enemmänkin kerrottavaa.

Tällä hetkellä meillä on käynnissä pääainehaku ja tulokset saamme tietää pari päivää ennen joulua. Viime lukuvuonna ja oikeastaan vielä alkusyksystäkin stressasin tosi paljon siitä, että pääsenkö haluamaani suuntautumisvaihtoehtoon, mutta nyt olen jo huomattavasti rennommalla mielellä asian suhteen. En tietenkään ole varma, miten tulosten kanssa käy, mutta toivotaan parasta. Lisäksi tiedossa on muita asiatapahtumia ja käytännön juttuja, esimerkiksi harjoitteluun ja harjoittelutukeen liittyen. Ehkä siitäkin tulen tänne vielä myöhemmin raportoimaan.

Ehkä palailen blogin puolelle vielä ennen joulua, mutta joka tapauksessa haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa joulun aikaa! Muistakaa nauttia kaikista ihanista joulujutuista, vaikka ulkona ei kovin jouluiselta vielä näytäkään.

-Inka

Inka