Lääketiede  •  17.10.2018

Lomaton syys

Viikonloppuna saatiin nauttia kauniista ruskasta ja melkein jopa intiaanikesästä kun auringonpaiste helli. Perheeni kävi lauantaina kylässä Turussa syyslomiensa alkajaisiksi (meillä ei lomaa ole, vaan tentti keskellä viikkoa.. :P) ja vein heitä ulkoilemaan Ruissaloon ihanaan kelta-oranssiin luontoon. Jo ihan jokivarsikin on todella kaunis näin syysväreihin puettuna. Varsinkin illalla valaistus luo tunnelmaa oikein todella ja Aurajoen vartta on ihana talsia.

Eilen puolestaan lähdimme kavereiden kanssa reippailemaan ulkoilmaan ja tuulettamaan päätä ennen tenttiä. Kävelimme Liedon vanhalle linnalle, jossa on korkea kukkula, jonka huipulla oli mahtavaa nauttia termareissa kannettua kuumaa teetä ja ihailla ympärille aukeavaa ruskan loistoa. Mieli virkistyi aivan hurjasti, oli ihanaa saada aimo annos raitista ilmaa ja liikuntaa sekä jutskailla kavereiden kanssa! Näin syysihmiselle ulkoilu tekee tähän aikaan vuodesta muutenkin ihmeitä. Vaikka myönnän kyllä (viime viikolla kaksi kertaa lenkillä sateen kastelemana), että voi syyssää munkin mielestä olla kaikkea muutakin kuin vain kaunista, raikasta ja virkistävää. ?

Tänäänkin aurinko paistaa ja ilma on ihana. Tentin jälkeen nyt olisi kaikki vapaus lähteä taas reippailemaan ja nauttimaan tästä historiallisen (ainakin oman historiani mittakaavassa) upeasta syksystä. Mutta niinhän siinä vaan kävi, että vaikka kuvittelin välttäneeni syysflunssan kokonaan, niin se iski nyt kiinni. No, voi syksystä nauttia sisälläkin kynttilöiden, teekupin, kirjan ja lämpimien peittojen kera.

Toivottavasti nämä flunssantappokeinot nyt tehoaisivat, sillä viikonloppuna on luvassa meilläkin miniloma kun suuntaamme kavereiden kanssa pääkaupunkiseudulle viettämään tyttöjen viikonloppua. Luvassa on I Love Me -messut, hyvää ruokaa, rentoa oleskelua, ja yhdessä olemista. Lisää vihreetä teetä siis pannulle ja kirja kouraan – nyt pitää elbailla tämä nuha nopeasti alta pois! ?

Ihanaa lomaa syyslomasta nauttiville ja tsemppiä muille arjen pauloissa paineleville!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂