AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala  •  10.02.2020

Liiketaloutta parhaimmillaan

Hei lukijat,

nyt on vuosi takana liiketalouden opintoja ja 90 opinto pistettä kasassa. Todella mahtava tunne ja motivaatio vaan lisääntyy. Olen todella paljon tykännyt opettajista ja opetus tavasta, jossa tehdään paljon ryhmätöitä. Samalla tutustuu uusiin ihmisiin ja kaikki projektit on ollut hauskoja, kuitenkin samalla haastavia.

Olemme järjestäneet tapahtumia koulussa ja videoineet myynti tilanteen ryhmässä ja pareittain. Olemme oppineet esiintymistä luokan edessä useita kertoja. Ne ketkä jännittivät alussa, ei enää jännitä ollenkaan tai ei ainakaan niin paljoa. Lisäksi luulin, että en pärjää ruotsin kielessä mitä en ole käyttänyt ollenkaan, mutta sekin kurssi oli aivan huikea. Opettaja teki tunneista erilaisen, kiinnostavan ja hauskalla tavalla opettavaisen. Kun yrittää ja on motivoitunut, kaikki on mahdollista. On ollut mahtava huomata, kuinka huippua opiskelu voi olla. Opettajat ovat todella päteviä ja huippuluokan osaajia. Täytyy arvostaa heidän tekemää työtä ja panosta.

Mutta mistä tämä kaikki alkoi, oli valmennuskeskus, joten todella iso suositus ja nappaa nyt heti itsellesi paikka.

Helena

Helena P

Olen 46-vuotias iloinen ja positiivinen opiskelija. Kotona minulla on kaksi ihanaa 16 ja 15-vuotiasta nuorta miestä. Olen töissä HR ja talousassistenttina logistiikka- ja kuljetusalalla. Olen mukana gospel-kuorossa ja ohjaan lisäksi vauvauinteja. Olen kiinnostunut terveydestä, liikunnasta, valokuvaamisesta ja uusien asioiden oppimisesta. Mottoni: Kohtele muita, niin kuin haluat, että sinua kohdellaan.