Lääketiede  •  20.11.2017

Kurssi bileiden ensimmäinen

Tänä torstaina juhlitaan meidän kurssin (eli siis ensimmäisen vuosikurssin) ensimmäisten kurssibileiden merkeissä. Kyseessä on siis meidän EBt eli Esittely Bileet. Kurssimme on suunnitellut ja kuvannut videon (musiikkivideo, en vielä itse tiedä tästä juurikaan), suunnitellut tarjottavat, koristeet ja ainakin tanssiesityksen. Myös enemmän tai vähemmän salainen teema pippaloilta löytyy. Ideana on tarjota vanhemmille vuosikursseille bileet, ja samalla virallisesti esitellä meidän kurssi ja näyttää mihin meistä on.

Tosiaan, en itse tiedä meidän videosta lähes mitään, ja odotan sen paljastumista innolla! Perinteisesti videot ovat olleet todella hienoja ja niihin on panostettu paljon, joten odotukset ovat korkealla! Pääsin mukaan yhteen kohtaukseen, jossa olin niin sanottuna extrana kun taustalle tarvittiin lisää porukkaa. No, pääsinpä mukaan tähänkin! Siis jos edes näyn kuvassa eikä klippiä ole leikattu pois… 😀

Lisäksi täällä Turussa on perinne, että vuotta vanhempi vuosikurssi on valmistellut meille lahjavideon ja he antavat meille lahjan. Viime vuosina lahja on ollut vaikka sun mitä (lue hauta-arkku, jolla, huussi…) joten on mielenkiintoista nähdä mitä meille on keksitty. Toivottavasti jotain mikä on edes suhteellisen vaivatonta säilöä seuraavat kolme vuotta kunnes klinikan alkaessa lahja tuhotaan.

Torstai-iltaa siis odotellessa ja lähestyvää joululomaa (tenttiä) fiilistellessä tässä tämmöinen pikku update multa. Loistokasta viikon jatkoa!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂