AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala  •  04.04.2024

Haastattelu: Yasminin kokemukset AMK-valmennuskurssilta

Yasmin pyrkii ammattikorkeakouluun sairaanhoitajaopintoihin pääsykokeen kautta. Hän aloitti helmikuussa opiskelun AMK-valmennuskurssillamme. Lue, miten Yasmin päätyi valmennuskurssillemme ja mitkä asiat kurssilla hän on kokenut kaikkein hyödyllisimmiksi.

Miksi alun perin lähdit valmennuskurssille?

Olen valmistunut lukiosta jo vuonna 2021, joten siitä on hetki, kun olen matematiikkaa pyöritellyt tai syventynyt äidinkielen kieliopin saloihin. Sen vuoksi otin pääsykokeeseen opiskelun tueksi AMK soteli, etäopetus helmikuu ilta 2024 -valmennuskurssin.

Miltä kurssi on tuntunut tähän asti? Mikä on parasta kurssilla?

Kurssi on etäopetuksena iltaisin toteutettu. Näin on ollut helppo yhdistää tämänhetkinen työ opiskeluun! Kurssilla on myös mahdollista katsoa luennot tallenteina, joita olenkin saanut hyödyntää, kun työt ovat menneet päällekkäin. Tämä on iso plussa myös siinä mielessä, että nauhaa voi myös tallenteella kelata.

Mitä mieltä olet kurssin opettajista?

Opettajat ovat ihania ja opetus on todella selkeää. Aina voi matalalla kynnyksellä kysyä, jos jokin askarruttaa.

Mitä kaikkea AMK-netin materiaalia olet hyödyntänyt ja mistä olet erityisesti tykännyt?

AMK-netti on oma ympäristönsä, jossa on lisää opetusvideoita ja tehtäviä opettajien luentomateriaalien ja tehtävien lisäksi. Täältä löytyy paljon apuja harkkakokeisiin ja täten myös sitten toukokuussa lymyävään pääsykokeeseen.

Erityisesti opetuskielen materiaaleja olen hyödyntänyt sekä ihan kurssialustalla että AMK-netissä, jotta saan maksimaalisen avun pänttäämiseen.

Millä fiiliksillä suuntaat kohti pääsykoetta?

Toukokuun pääsykokeeseen suuntaan luottavaisin mielin, jotain mitä en olisi välttämättä voinut kuvitella syksyllä ennen valmennuskurssin ottamista. Laskurutiinia ja opiskelukieltä olen kehittänyt todella paljon materiaalin avulla ja olen paljon valmiimpi pääsykokeeseen. Koulupaikka tuntuu huomattavasti todennäköisemmältä!

AMK-kurssit nyt -20 %

Olemme valmentaneet oppilaita ammattikorkeakouluun jo 20 vuotta.
Ota loppukiri AMK-valintakokeeseen
kattavilla itseopiskelumateriaaleillamme. Tutustu lisää mm. AMK-netti + videot -kurssipaketteihin ja hyödynnä etu koodilla AMK20V huhtikuun loppuun mennessä.

Yasmin S.

Heippa!

Olen Yasmin ja haen ammattikorkeakouluun sairaanhoitoa opiskelemaan pääsykokeen kautta. Kerron blogissa vähän omasta taustastani ja miten olen päätynyt näihin ratkaisuihin!