Kauppatiede  •  08.10.2017

Fuksiviikot ja elämäni mäyränä

Täytyy kyllä sanoa että HUHHUH. Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä on kerennyt tapahtumaan näiden ensimmäisten viikkojen aikana yliopistourallani. Mikään muu elämänvaiheeni ei vedä vertoja tälle vuoristoradalle, jonka olen päässyt kokemaan.

Alkufiilikseni opiskelujen aloituksen suhteen olivat ristiriitaiset. Olin todella innoissani alkavasta uudesta suunnasta elämässäni, mutta toisaalta innostuksen taustalla kalvoi pelko. Entä jos kaikki onkin ihan vääränlaisia tyyppejä? Entä jos minulla ei klikkaa kenenkään kanssa? Jos jään yksin? Onnekseni tulin huomaamaan ensimmäisten päivien aikana, että pelkoni olivat turhia.

Vuosikurssistamme muodostui todella nopeasti tiivis ja lämminhenkinen porukka.  Alkujännitystäni osaltaan myös lievensi Optimin eli Joensuun kauppatieteiden ainejärjestön loistavat tutorit ja hallituksen lämmin vastaanotto. Koin heti ensimmäisestä päivästä lähtien itseni tervetulleeksi. Ja niin, Optimin fukseja kutsutaan tosiaan mäyriksi, jos ihmettelit otsikkoani. Nimi juontaa juurensa Optimin maskottiin, Mauri Mäyrään (älä kysy, en tiedä itsekään).

Tapahtumia on ollut vaikka minkälaisia. Olemme viettäneet saunailtoja Optimin voimin, käyneet yhdessä ”viikonloppulomalla” mäyrämökillä, olleet starttiapproilla ja ensimmäisillä sitseillä. Viime viikolla saimme osallistua Yrittäjyysviikko -tapahtumaan, jossa oli joka päivä tarjolla loistavia puhujia yrittäjyydestä. Tähän tapahtumaan sisältyi myös REKRY2017 -päivä, joka poiki minulle työpaikan! Mäyräviikkojen lopuksi olivat mäyräjäiset, joissa kilpailimme tiimeissä toisiamme vastaan. Viime viikonloppuna kävimme tyttöporukan voimin myös katsastamassa Lehtiä Ilosaaressa -konsertin, jossa näimme muun muassa Antti Tuiskun ja Jenni Vartiaisen. Ja paaaljon kaikkea muuta.

Tässä muutama fiilistelykuva viime viikoilta. Hauskaa on ollut, kuten kuvista voi ehkä huomata!

(Tämä postaus jää nyt ehkä hieman tyngäksi, sillä tarkoitukseni oli vain hieman yleisellä tasolla valaista ensimmäisten viikkojeni tunnelmaa. Yksityiskohtaisempia postauksia luvassa myöhemmin, I promise!)

Jos haluat reaaliaikaisesti olla meiningissäni mukana Joensuussa, seuraa minua ihmeessä myös sosiaalisessa mediassa! Instagramista minut löytää nimellä nettalinneas ja Snapchattiin voit lisätä minut nimellä nettasomero. Nähdään siellä! 🙂

Sinun mäyräsi,

Netta

Netta