Kauppatiede  •  11.09.2018

Back 2 school

Moikka!

Kesätyöt ja kahden viikon loma on saatu päätökseen ja onkin aika palata takaisin opiskelujen pariin. Nyt kun olen jo muutaman päivän ajan päässyt totuttautumaan taas yliopistoelämään, päätin tulla blogin puolelle kertomaan alkusyksyn jutuista.

Mulla on tässä periodissa viisi kurssia, eli tekemistä riittää jälleen. Kauppiskurssien lisäksi hieman spesiaalimpana kurssinani on tällä kertaa venäjän alkeet, minkä aloitusluento oli viime perjantaina. Meidän tutkinto-ohjelmaamme sisältyy englannin ja ruotsin lisäksi jonkin vieraan kielen opiskelua, ja päätin aloittaa venäjän, sillä mulla ei ole lukiotaustaa mistään vieraasta kielestä ja koen venäjän hyödylliseksi osata näin Suomessakin. Toivottavasti jouluun mennessä osaisin kyseistä kieltä edes muutaman fraasin verran!

Toistaiseksi arki on sujunut aika leppoisasti, mutta kyllä ne deadlinet ja tentit sieltä äkkiä alkavat puskea päälle. Vielä on kuitenkin hetki aikaa ottaa rennostikin, ja torstaina olenkin kavereiden kanssa suuntaamassa omalta osaltani syksyn ensimmäisiin opiskelijabileisiin. Myös lippu kuukauden päästä järjestettävään Hämeenkadun approon tuli maanantaina hankittua. Tällä kertaa pääsen aistimaan approtunnelmaa osallistujan näkökulmasta, kun viime vuonna päivä meni töissä kyseisessä tapahtumassa.

Tämän ihmeempiä uutisia mulla ei vielä kolmen avausluennon jälkeen ole, mutta palaillaan taas hetken päästä kun opiskelut ovat kunnolla käynnissä. Mukavaa syksyä kaikille!

-Inka

Inka