AMK tekniikan ala  •  29.06.2022

Ammattikorkeakoulun valintakoepäivä

Vihdoin koitti se kauan odotettu ja jännitetty koepäivä. Olo oli rauhallinen ja valmennuskurssista oli jäänyt hyvä fiilis. Jännitys oli suuri, mutta yritin tsempata itseäni kokeeseen tekemällä hengitysharjoituksia ja kelaamalla kaikkia kertaamiani asioita.

Koe itsessään oli odotettua haastavampi. Haastavampi kuin viime vuonna. Osa tehtävistä sujui hyvin, mutta osasta jäi todella epävarma fiilis ja siksi onkin vaikea arvioida, miten koe itsessään meni. Englannin osiossa aika loppui kesken ja se kyllä jäikin hampaankoloon kaihertamaan.

Valmennuskurssista oli todella iso hyöty minulle, sillä en varmasti olisi yhtä kattavasti osannut harjoitella pääsykoetta varten esim. Matikkaa ja äikkää.

Kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis valmennuskurssista. Opittavaa oli paljon, mutta niin oli onneksi myös luentoja sekä tehtäviä. Mikäs sen parempi tapa oppia kuin tekemällä tehtäviä tehtävän perään!

Elina, tekniikan alan AMK-valmennustestaaja

Elina R.

Elina R

Moikka! Olen pian 25-vuotias supliikki savolainen. Tällä hetkellä asustelen Tampereella ja olen parhaillaan hakemassa opiskelemaan tietotekniikkaa ammattikorkeakouluun. Vapaa-ajallani harrastan tavoitteellisesti kuntosalilla käyntiä sekä lenkkeilyä koirani kanssa. Blogissa kerron millaista hakeminen on ei-ensikertalaisena. Minut löytää myös sosiaalisesta mediasta, Instagram: @ellsuu