Valmennuskurssit 50 vuoden kokemuksella

Valmennuskeskuksella jo kymmeniä tuhansia sisäänpäässeitä. Hyvää työtä valintakokeisiin ja yo-kirjoituksiin valmistautuvat!

Aloita pääsykokeisiin valmistautuminen ajoissa

Kaikki valmennuskurssit nyt -25 %

✔ Saat edun käyttämällä alennuskoodia KESA
✔ Etu on voimassa 31.7.2024 asti.
✔ Alennusta ei voi yhdistää takuualennukseen.

Valitse kurssisi

Valmennuskeskus on kokenein ja laadukkain valmennuskurssijärjestäjä

  • 13 000

    Vuosittain valmennuksessamme on noin 13 000 osallistujaa.

  • 98 %

    Lähes kaikki kurssilaisemme ovat valmiita suosittelemaan meitä kaverilleen.

  • 100

    Kursseillamme opettaa 100 alan asiantuntijaa. He ovat saaneet opetuksestaan 4,7/5 tähteä.

👑 60 % psykan valintakoepaikoista meille

👑 AMK-kursseiltamme jopa 70 % sisään

👑 65 % VAKAVA etäopetuskurssilta sisään

👑 65 % eläinlääkiksen valintakoepaikoista

Ilmaiset palvelut korkeakouluun pyrkiville ja opinto-ohjaajille


✔ Tilaa hakuopas tai valintakoeanalyysi
✔ Osallistu hakuinfoon tai Free-kurssille
✔ Katso myös palvelut opinto-ohjaajille

Lue lisää ilmaisista palveluistamme

”Aivan älyttömän laadukas kurssi! Olin siinä uskossa, että käyn tänä keväänä katsomassa pääsykoetta, ja yritän sitten ensi keväänä tosissaan, sisään pääsy tuntui ihan mahdottomalta. Kurssin aikana kuitenkin kasvoi innostus ja luotto omiin kykyihin. Kiitos Valmennuskeskukselle, nyt aloittamassa unelma-alan opintoja!”

Psykologian kurssilainen 2023

”Vuosi sitten toinen kurssijärjestäjä, tänä vuonna Eezy. Kavereilleni olen monelle suositellut ennemmin Eezyä sen hyvien luentojen, helpon käytön ja tiivistettyjen kokonaisuuksien takia. Kiitos!”

Kauppatieteen kurssilainen 2023

”Kurssista oli paljon apua kokeisiin valmistautumisessa, en olisi varmasti tässä pisteessä ilman sitä! Kiitos kaikille huippu opeille 🤩💪🏼

 

AMK-kurssilainen, kevät 2023

”Valmennuskeskuksella hyväntasoista opetusta! Lääkisnetistä löytyy kaikki tarvittavat materiaalit ja tehtävät, ja jos tarvitsee lisäapua, voi saada apua hyvin nopeasti.”

Lääketieteen kurssilainen 2023

”Kiitos paljon teille onnistuneesta kurssista! En keksi mitään negatiivista sanottavaa, pääsin ykköshakukohteeseeni kurssin ansiosta.”

Oikeustieteen kurssilainen 2023

Hyvän työn tekijöitä

Mia Göcer

Mia on auttanut vuosien varrella tuhansia Valmennuskeskuksen kurssilaisia kehittämään juuri niitä opiskelutekniikoita ja -taitoja, joita pääsykokeeseen valmistautuminen ja valintakoe edellyttävät. ”Opiskelutaitojen avulla oppistulokset paranevat ja usko omiin mahdollisuuksiin vahvistuu. Minulle paras palkinto työstäni onkin, kun voin auttaa valmennuskurssilaisiamme onnistumaan.”

Claudia Granqvist

Claudia on entinen valmennuskurssilaisemme, joka opiskelee nyt kasvatustiedettä Tampereen yliopistossa sekä toimii valmennuskurssillamme tutorina. Claudialla on jaettavanaan paljon oppia ja kokemusta pyrkijän näkökulmasta VAKAVA-kokeeseen ja soveltuvuushaastatteluun valmistautuville.

Albert Mäkelä

Albert on pitkän linjan Valmennuskeskuslainen. Hän pääsi aikanaan valmennuskurssimme avulla oikeustieteelliseen ja on toiminut sen jälkeen oikeustieteen kursseillamme ensin tutorina ja sittemmin opettajana jo yli 10 vuoden ajan. Albertin osaaminen ja taidot oikeustieteen valmennuskurssiopettajana ovat huippuluokkaa ja hänet tunnetaankin laajasti oikeustieteen opiskelijoiden keskuudessa.

Kysyttävää? Olemme täällä sinua varten!

Asiakaspalvelu

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9-17.

 

0207 280 340
info.valmennuskeskus@eezy.fi