Tilaa hakuopas

Pyrkimässä yliopistoon tai ammattikorkeakouluun keväällä 2024?

Tilaa maksuton hakuoppaamme – kaikki pyrkimiseen tarvittava tieto yksissä kansissa!

Voit valintasi mukaisesti tilata alakohtaisen hakuoppaan tai yleisen opiskelu- ja lukutekniikat -oppaan.

Hakuoppaista löydät kaiken hakemiseen liittyvän, kuten tiedot kevään 2024 opiskelijavalinnoista, alan valintakokeesta, todistusvalinnasta ja aiempien vuosien pisterajoista. Lisäksi olemme lisänneet oppaisiin aiempien vuosien hakijoiden tarinoita ja kokemuksia, joista saat vertaistukea haku-urakkasi keskelle.

Yleisessä opiskelu- ja lukutekniikat -oppaassa kerrotaan hyödyllisiä vinkkejä tekstinkäsittelyyn, muistitekniikoihin ja oppimiseen liittyen.

Alakohtaisen hakuoppaan voit valita näistä aloista:

  • lääketieteelliset alat
  • psykologia
  • logopedia
  • kauppatiede
  • oikeustiede
  • ammattikorkeakoulututkinnot
  • kasvatustiede ja opettajankoulutusohjelmat
  • diplomi-insinööritutkinnot


Valmennuskurssille? Lue kurssimme avulla sisäänpäässeiden kokemuksia

Ilona Kauppi, psykologian kurssilainen 2023

"Psykologian valintakokeeseen valmistava kurssi oli ratkaiseva tekijä sisäänpääsyssäni. Sain kurssilta valmiin rungon mitä ja missä tahdissa opiskella, helpottaen valtavasti omaa suunnittelua. Opettajat olivat erittäin ammattitaitoisia ja toivat asiat hyvin selitetyssä muodossa, jolloin ne oli helppo ymmärtää. Jos jokin jäi epäselväksi, opettajilta sai kysellä milloin tahansa kurssin sivuilla, jolloin asiat aukenivat nopeasti eikä tarvinnut jumittua kertaakaan. Tsemppaavat tuutorit pitivät huolta vielä valmistautumisen psyykkisestä puolesta, joten kokonaisuudessaan erittäin antoisa kurssi."
Miksi psykan kurssille?

Santeri Soranta, lääketieteen kurssilainen 2023

"Osallistuin pääsykoevalmennukseen, vaikka tavoitteeni olikin todistusvalinnassa. Pääsykoevalmennus antoi erinomaiset valmiudet myös ylioppilaskirjoituksiin, koska opiskelu alkoi jo hyvissä ajoin reippaalla tahdilla. Sinnikkäät opettajat antoivat hyvät eväät itsenäiselle opiskelulle, ja tehtäviä oli tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Etäluennot olivat erittäin hyvin toteutettuja ja antoivat mahdollisuuden kysyä opettajalta haastavista asioista. Suosittelen valmennuskurssia tavoitteellisille ihmisille, jotka eivät pidä jossittelusta ja haluavat tavoittaa suuria unelmia."
Miksi lääkiskurssille?

Jenni, oikeustieteen kurssilainen 2023

"Valmennuskurssi auttoi itseäni todella paljon. Vaikeiden asioiden ymmärtämiseen opettajat olivat suuri apu, he selittivät asiat rautalangasta. Toinen asia, mikä itselle merkitsi paljon, oli Valmennuskeskuksen tutorit. He auttoivat jaksamaan, kun usko omaan tekemiseen meinasi loppua, en tiedä olisinko jaksanut koko kevättä ilman heidän tsemppaustaan! Suosittelen kurssia, jos koet, että oikeustieteellisen tekstin ymmärtäminen on haastavaa, koska opettajat avaavat vaikeimmatkin asiat ymmärrettäväksi."
Miksi oikiskurssille?

👑 60 % psykan valintakoepaikoista meille

👑 AMK-kursseiltamme jopa 70 % sisään

👑 72 % VAKAVA etäopetuskurssilta sisään

👑 65 % eläinlääkiksen valintakoepaikoista