Tapahtumat

Mitä täällä tapahtuu? Tälle sivulle on koottu Valmennuskeskuksen kaikki tapahtumat! Klikkaa alapuolella olevia välilehtiä ja saat lisätietoja tapahtumista.

 • Ilmaisia webinaareja eri aloille hakemisesta!

  • Pohditko vielä, mitä haluaisit lähteä opiskelemaan?
  • Onko eri alojen valintaperusteet sinulle epäselviä?
  • Haluatko saada tietoa, mitkä valintakokeen osa-alueet ovat olleet hakijoille tyypillisesti haastavimpia?

  Mikäli vastasit kyllä yhteenkin yllä olevaan kysymykseen, kannattaa osallistua hakuinfoihimme! Infot järjestetään webinaareina Moodlen oppimisympäristössä, johon saat tunnukset ilmoittautumisesi jälkeen. Webinaareista jää myös tallenne katsottavaksi Moodleen.

  Tulevat webinaarit:

  Kirjaudu webinaariin

  Ongelmia kirjautumisessa?

  Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin järjestämäämme tapahtumaan, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys info.valmennuskeskus@eezy.fi.

  Kaikki valmennuskurssimme

  Olipa suunnitelmissasi sitten AMK- tai yliopisto-opinnot tai tarvitset preppausta yo-kirjoituksiin valmistautumisessa, ovat Eezy Valmennuskeskuksen opettajat ja henkilökunta täällä sinua varten. Valikoimassamme on lähes 300 valmennuskurssia ja vuosittain autamme tuhansia opiskelijoita saavuttamaan haluamansa tavoitteet opinnoissa ja ottamaan askeleen lähemmäksi unelmiensa opiskelupaikkaa.

  Löydät meiltä eri laajuisia valmennuskursseja oman tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Nettikurssilla opiskelet itsenäisesti kattavan tehtävä- ja teoriapaketin avustuksella. Kotikurssilla saat tehtäväpaketin lisäksi vielä ison määrän opetusvideoita tehostamaan opiskelua. Online-kurssilla pääset myös seuraamaan etäluentoja tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi ja lähiopetuskurssilla opetus tapahtuu opettajan johdolla luokkahuoneessa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

   

  Katso abikurssien valikoima

  Katso AMK-valmennuskurssien valikoima

  Katso yliopistovalmennuskurssien valikoima

   

  Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

 • Haku-messut syksy 2022.Haku alkaa! Vietämme tulevana syksynä jo tutuksi tulleet Haku-messut! Tule kuuntelemaan ajankohtaiset tiedot korkeakoulujen todistusvalinnasta ja pääsykokeista.

  Messut järjestetään tuttuun tapaan striimin välityksellä, jolloin voit seurata messuja mistä vain ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarkemman aikataulun löydät alta!

  Messuille on vapaa pääsy.

  Haku-messujen aikataulu:

  14:05:00 Messut alkavat!
  14:05:00 Lääketiede
  14:35 Kauppatiede
  15:05:00 Oikeustiede
  15:35:00 Psykologia
  16:05:00 AMK
  16:35:00 Kasvatustiede
  16:55:00 Loppusanat
 • Työskentelevät ihmiset.

  🎓 Jatko-opintoinfot ja opiskelutekniikkakoulutukset opiskelijoille
  🎓 Painetut ja sähköiset hakuoppaat eri aloille
  🎓 Jatko-opintoihin keskittyvät Opopäivät

  Lisää tietoa ja varaukset:
  Tytti Luuri
  tytti.luuri@eezy.fi