Tapahtumat

Mitä täällä tapahtuu? Tälle sivulle on koottu Valmennuskeskuksen kaikki tapahtumat! Klikkaa alapuolella olevia välilehtiä ja saat lisätietoja tapahtumista.

 • Ilmaisia webinaareja eri aloille hakemisesta!

  • Pohditko vielä, mitä haluaisit lähteä opiskelemaan?
  • Onko eri alojen valintaperusteet sinulle epäselviä?
  • Haluatko saada tietoa, mitkä valintakokeen osa-alueet ovat olleet hakijoille tyypillisesti haastavimpia?

  Mikäli vastasit kyllä yhteenkin yllä olevaan kysymykseen, kannattaa osallistua hakuinfoihimme!

  Infot järjestetään webinaareina Moodlen oppimisympäristössä, johon saat tunnukset ilmoittautumisesi jälkeen. Webinaareihin voi ilmoittautua milloin vain. Suurin osa livewebinaareista on tältä keväältä jo pidetty, joten ilmoittautumalla infoon, pääset heti katsomaan Moodlesta löytyvän webinaaritallenteen.

  Katso kaikki hakuinfot täältä

   

  Kirjaudu webinaariin

  Ongelmia kirjautumisessa?

  Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin järjestämäämme tapahtumaan, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys info.valmennuskeskus@eezy.fi.

  Kaikki valmennuskurssimme

  Olipa suunnitelmissasi sitten AMK- tai yliopisto-opinnot tai tarvitset preppausta yo-kirjoituksiin valmistautumisessa, ovat Eezy Valmennuskeskuksen opettajat ja henkilökunta täällä sinua varten. Valikoimassamme on lähes 300 valmennuskurssia ja vuosittain autamme tuhansia opiskelijoita saavuttamaan haluamansa tavoitteet opinnoissa ja ottamaan askeleen lähemmäksi unelmiensa opiskelupaikkaa.

  Löydät meiltä eri laajuisia valmennuskursseja oman tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Nettikurssilla opiskelet itsenäisesti kattavan tehtävä- ja teoriapaketin avustuksella. Kotikurssilla saat tehtäväpaketin lisäksi vielä ison määrän opetusvideoita tehostamaan opiskelua. Online-kurssilla pääset myös seuraamaan etäluentoja tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi ja lähiopetuskurssilla opetus tapahtuu opettajan johdolla luokkahuoneessa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

   

  Katso abikurssien valikoima

  Katso AMK-valmennuskurssien valikoima

  Katso yliopistovalmennuskurssien valikoima

   

  Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

 • Mikä ihmeen Studia?

  Studia on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma. Luvassa on hurjasti tietoa jatko-opiskelumahdollisuuksista kotimaassa ja ulkomailla. Tänä vuonna käsitellään myös elinikäistä oppimista ja kouluttautumista työn ohella osaamistaan kehittämisestä kiinnostuneille.

  Studia 2022 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.11.2022. Olemme olleet mukana messuilla vuosittain tähän asti, ja niin olemme myös tänä vuonna. Löydät meidät osastopaikalta 5K2. Osastollamme tapaat eri alojen opiskelijoita, jotka antavat mielellään vinkkejä hakemiseen ja jakavat opiskelukokemuksiaan.

  Poikkea ihmeessä moikkaamaan ja ottamaan selvää eri jatko-opiskeluvaihtoehdoista yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Hyödynnä myös osastoesitteestämme löytyvä alekoodi!

 • Suositut Haku-messut järjestetään taas!

  Tule linjoille ja nappaa kullanarvoiset vinkit pääsykokeisiin!

  Mitkä ovat yleisimmät syyt mistä jatko-opiskelupaikka jää useimmiten kiinni? Mihin asioihin muun muassa lääkiksen tai kauppiksen pääsykokeissa kannattaa erityisesti panostaa? Mitkä ovat AMK-kokeen haastavimmat osiot?

  Tule kuulemaan vastaukset näihin ja moneen muuhun usein kysyttyyn kysymykseen Haku-messuillemme, jotka striimataan livenä kotisivuillamme tiistaina 15.11. klo. 14.00-17.00.

  Asiantuntijamme ovat kasanneet kattavan info-paketin psykologian, oikeustieteen, kauppatieteen, lääketieteen, kasvatustieteen ja ammattikorkeakoulujen opintoihin pyrkimisestä. Messuilta saatkin varmasti paljon hyödyllistä infoa olitpa sitten jo päättänyt oman koulutusalasi tai vasta harkitset sopivien vaihtoehtojen välillä.

  Messuilla pääset myös osallistumaan erilaisiin workshoppeihin, joissa on luvassa esimerkiksi opiskelutekniikkavinkkejä, opiskelijapaneeleita ja lukusuunnitelman tekemistä. Katso päälavan ja workshoppien ohjelmanumerot ja aikataulut alapuolelta sekä ilmoittaudu mukaan!

  Oppilaitos, ilmoittaudu täällä!

   

  Haku-messujen aikataulu 15.11.2022

  PÄÄLAVA:

  14:00 Messut alkavat!
  14:05 Lääketiede
  14:35 Kauppatiede
  15:05 Oikeustiede
  15:35 Psykologia
  16:05 AMK
  16:35 Kasvatustiede
  16:55 Loppusanat

   

  WORKSHOPIT:

  14:05 Yleinen Miten opiskella tehokkaasti? Tule kuuntelemaan ja kokeilemaan erilaisia opiskelutekniikoita.
  14:35 Lääketiede Tohtori Kettunen: radiologiaan erikoistunut lääkäri. Tule kuuntelemaan hänen uratarinansa.
  15:05 Kasvatustiede Tule kuuntelemaan kasvatustieteilijän opintopolku.
  15:35 Oikeustiede Mihin kaikkeen juridiikka liittyy? Millaisia juridisia kysymyksiä arkipäiväisiinkin aiheisiin voi liittyä? Mitä rooleja juristeilla on erilaisten oikeudellisten ongelmien synnyssä ja ratkaisussa? Oikeustieteen opiskelu avaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Tule kuulemaan johdatus oikeustieteen kiehtovaan maailmaan opettajamme Albertin vetämänä!
  16:05 Psykologia Tiedätkö, että psykologian opiskelu on erilaista yliopistosta riippuen? Tule kuuntelemaan psykologian opiskelijoiden kokemuksista opiskelusta eri yliopistoissa. Kuulet myös heidän hakutarinansa ja saat vinkkejä omaan hakuusi!
  16:35 AMK Mistä päätöksentekotaitojen osiossa on kyse? Miten loogista päättelykykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja testataan AMK-valintakokeessa? Tule kuuntelemaan, millaisia päätöksentekotaitojen tehtäviä kokeessa on ollut. Pääset myös ratkomaan tehtäviä!
 • Työskentelevät ihmiset.

  🎓 Jatko-opintoinfot lukiolaisille
  🎓 Jatko-opintoihin keskittyvät Opopäivät marraskuussa 2022.

  Tulevan kauden opopäivien ajankohdat:

  • Pe 11.11. klo 9 Helsinki
  • Ke 16.11. klo 9 Turku
  • To 17.11. klo 9 Tampere
  • Pe 18.11. klo 9 Online (tapahtumasta jää tallenne)

  Opopäivät ovat maksuttomat. Niissä käydään kootusti lävitse kevään 2023 korkeakoulujen valintavaatimukset sekä nostetaan esille valintakokeissa tapahtuneita muutoksia. Ilmoittautuminen opopäiviin aukeaa syys-lokakuussa. Ilmoittautumislinkki lähetetään automaattisesti postituslistalla oleville opinto-ohjaajille.

   

  Jatko-opintoinfot PK-seudun lukioille

  Jatko-opintoinfo koostuu kahdesta osasta, josta alkuosa käsittelee todistus- ja pääsykoevalintaa, hakemista sekä opiskelualan valintaa. Jälkimmäisessä osassa keskitytään alakohtaisesti korkeakoulujen valintavaatimuksiin, opiskeluun ja työelämään sijoittumiseen. Painotamme infon sisältöä opinto-ohjaajien sekä oppilaiden toiveiden mukaisesti.

  Kenelle: lukion 2–3 vuoden opiskelijoille. Sisältöä voi räätälöidä myös 1 vuoden opiskelijoille sopivaksi. Kaudella 2022-2023 infoja pidetään PK-seudulla.
  Kesto: toivotuista sisällöstä riippuen 60–75 minuuttia.

  Infoja pitävät eri alojen opiskelijat, jotka ovat saaneet Valmennuskeskuksen koulutukseen tehtävään. Tapahtumissa ei mainosteta valmennuskursseja. Tapahtuman päätteeksi oppilaille tarjotaan mahdollisuus tilata yksityiskohtaisempaa tietoa heitä kiinnostavista aloista.

   

  Haluatko tilata infon opiskelijoillesi?

  Lähetä tilauksesi Tytti Luurille osoitteeseen: tytti.luuri@eezy.fi

  Laitathan tilauksen yhteydessä viestiisi seuraavat tiedot:

  • Toive infon ajankohdalle (voit laittaa muutaman vaihtoehdon)
  • Mahdolliset lisätoiveet/painotustoiveet infon sisältöön liittyen
  • Arvio infoon osallistuvien opiskelijoiden lukumäärästä