Valtiotiede: Politiikka ja viestintä, Online 2022

Osallistu etäopetukseen miltä tahansa paikkakunnalta!

Valmennuskurssimme valmentaa Helsingin yliopiston Politiikan ja viestinnän kandiohjelman pääsykokeeseen. Kurssin pääpaino on valintakoekirjallisuuden huolellisessa läpikäymisessä, jonka lisäksi kurssilla harjoitellaan myös aineistotehtäviin vastaamista sekä aineisto ja ennakkomateriaalia yhdisteleviä tehtäviä.

Opetuksessa käsitellään ennakkomateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen ja selvitetään keskeiset käsitteet. Kurssilla käydään lävitse myös aineistotehtäviä ja harjoitellaan vastaustekniikkaa. Kurssiin kuuluu myös harjoituspääsykoe, josta saat henkilökohtaisen palautteen ja pisteytyksen.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen sekä toimivan internetyhteyden. Opetus toteutetaan vuorovaikutteisen verkkoalustan kautta, joka mahdollistaa kysymisen opettajalta opetuksen aikana.

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu–kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Kurssin sisältö

1. Ennakkotehtävät

Noin kaksi viikkoa ennen kurssiopetuksen alkua julkaistaan ennakkotehtävä, jonka voit palauttaa opettajalle. Ennakkotehtävän avulla orientoidut kurssiin ja saat ensimmäiset kommentit esseevastaustekniikastasi.

2. Opiskelutekniikka

Erillisellä opiskelutekniikka-luennolla käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita sekä lukusuunnitelmaan ja aikataulun laatimista helpottavia asioita. Tehokkaat luku- ja muistiinpanotekniikat helpottavat asiasisältöjen opiskelua sekä niiden muistamista koetilanteessa.

3. Opetus

Ennen pääsykoemateriaalin ilmestymistä on kaksi aineistokertaa, joissa käsitellään erilaisia aineistoja, vastaustekniikkaa ja vanhojen valintakokeiden tehtävätyyppejä.

Pääsykoemateriaalin opetuksessa jokaisella tunnilla kerrataan edellisen kerran asiat kotitehtävien tai pistokokeiden avulla, käsitellään uusi kokonaisuus ja tehdään lisäksi tehtäviä asioiden sisäistämiseksi sekä kertaamiseksi. Jokaisen kurssikerran jälkeen saat kotitehtäväksi perehtyä uuteen aihealueeseen. Näin toimittaessa valintakoekirjallisuuden sisällöt tulee käsiteltyä vähintään kolmeen kertaan kurssin aikana. Kurssilla harjoitellaan myös aineisto-osuuden ja pääsykoemateriaalin yhdistäviä tehtäviä.

Opetukset tallennetaan, joten mikäli olet pois joltakin kurssikerralta tai haluat kerrata jotain vaikeaa asiaa, voit tehdä se opetustallenteiden avulla.

4. Harjoituspääsykoe 

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe sekä välikoe, joiden avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Opettaja palauttaa molemmat kokeesi arvioituna ja pisteytettynä. Samalla saat henkilökohtaiset kommentit osaamisestasi. Kokeet käydään yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

 

Ajankohta: huhti-toukokuu 2022. Kurssin opetus järjestetään arkisin 2-3 kertaa viikossa klo 17-20 / 21  ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 10-13 / 10-14. Aikataulu tarkentuu lähempänä kurssin alkua.

 

Hinta: 670 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 200 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
12.4.2022
Päättyy
30.5.2022
Kurssin hinta
670€

”Opettaja oli oikein innostava, asiantunteva ja jaksoi vastailla perusteellisesti kurssilaisten kysymyksiin ja toistaa asioita uudestaan aina sen vaatiessa. Sain tosi paljon irti kurssista ja materiaalista.”

Oona, politiikan ja viestinnän Online-kurssilainen 2021

”Opettaja onnistui kattavasti kertomaan olennaiset asiat ennakkoaineistosta ja avaamaan hankalia asioita. Opetus kokonaisuudessaan erittäin hyvää. Luentodioista ja opetuksesta näki, että niiden eteen on nähty vaivaa.”

Aino, politiikan ja viestinnän Online-kurssilainen 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Valtio- ja yhteiskuntatieteiden kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363