Lääkis Free 2025

Treenaa lääketieteellisen alan pääsykokeeseen maksutta – kokeile itse!

Etsitkö sinulle sopivaa valmennuskurssia? Kaipaatko lisätukea itsenäiseen opiskeluun? Lääkis Free on maksuton tutustumiskurssi, joka on suunnattu kevään 2025 pyrkijöille. Tutustumispakettimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua valmennuskurssiemme sisältöihin ja tasoon ilmaiseksi. Kokeile ja päätä itse, mitä mieltä olet kursseistamme.

Tutustumiskurssilla voit myös selvittää oman osaamisesi tason ja saat käsityksen siitä, miten paljon sinun on vielä opiskeltava pääsykokeeseen.

Ilmoittaudu Lääkis Freelle ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva valmennuskurssi – ilman sitoumuksia. Miksi et kokeilisi? Mikäli haluat apua kevään 2024 valintakokeeseen, voit tilata edullisen harjoituspääsykoepakettimme tästä.

Kaupunki
Kurssin laajuus
-
Alkaa
1.7.2024
Päättyy
30.4.2025
Kurssin hinta
0€
 • Kenelle?

  Kaikille, jotka ovat pohtineet lääketieteellisen alan valmennuskurssille osallistumista, mutta haluavat ennen ilmoittautumista tutustua kurssiemme opettajiin ja materiaaleihin. Lääkis Freen materiaalit sisältyvät automaattisesti kaikkiin maksullisiin valmennuskursseihimme.

 • Kurssin sisältö

  Lääkis Freessä

  • harjoittelet satoja tehtäviä itsenäisesti silloin kuin sinulle sopii,
  • kertaat tehtäviin liittyvän teorian nopeasti teoriaosiosta,
  • katsot opetusvideoita lukion kurssien sisällöistä,
  • testaat osaamistasi harjoituspääsykokeella,
  • tutustut valmennuskurssiemme sisältöihin ja
  • näet reaaliaikaisesti, kuinka etenet tehtävien teossa.

  Materiaali sisältää jokaisesta aineesta (biologia, fysiikka, kemia) yhden luvun sekä yhden harjoituspääsykokeen.

 • Ajankohta

  Lääkis Free avautuu käyttöösi 1.7.2024 ja voit käyttää sitä veloituksetta 30.4.2025 saakka.

 • Maksutiedot

  Kurssi on ilmainen. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kuluja.

  Huomaa, että Lääkis Free on tutustumiskurssi ja se sisältää opetusta ja materiaaleja vain hyvin rajatusta osasta valintakoevaatimuksia. Mikäli haluat varmistaa oman osaamisesi valintakokeessa, suosittelemme hankkimaan myös valmennuskurssimme.

”Suurimmat kiitokset kuuluu fysiikan opettajalle, joka onnistui tuomaan minulle ihan uutta näkökulmaa fysiikkaan ja auttoi ymmärtämään fysiikkaa paljon syvemmin kuin aiemmin. Tämä tietenkin helpotti laskujen laskemista huomattavasti. Tuntuu, että sain vihdoin kiinni siitä, mistä fysiikassa oikeasti on kyse. Rauhallinen eteneminen ja teorioiden perinpohjainen selittäminen auttoi valtavasti. Kiitos!!! Kiitokset myös biologian opettajalle hauskoista, mielenkiintoisista ja motivoivista luennoista!!”

Siiri, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Fysiikan opettaja on ihan rautainen kiteyttämään asioita ja oikeasti opettamaan fysiikkaa ja osoittamaan, mihin homma usein kaatuu ja mitä pitää treenata. Se on taito. Sama koskee kemian opettajaa.”

– Lääkis vip-kurssilainen, 2022