Kauppis Free 2023

Treenaa kauppiksen pääsykokeeseen maksutta – kokeile itse!

Etsitkö sinulle sopivaa valmennuskurssia? Kaipaatko lisätukea itsenäiseen opiskeluun? Kauppis Free on maksuton tutustumiskurssi, joka on suunnattu kevään 2023 kauppispyrkijöille. Tutustumispakettimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua valmennuskurssiemme sisältöihin ja harjoituskokeidemme tasoon ilmaiseksi. Kokeile ja päätä itse, mitä mieltä olet kursseistamme.

Tutustumiskurssilla voit myös selvittää oman osaamisesi tason. Näet reaaliaikaisesti, miten etenet tehtävien teossa ja voit verrata omaa tasoasi muiden pyrkijöiden edistymiseen. Saat käsityksen siitä, miten paljon sinun on vielä opiskeltava pääsykokeeseen.

Kurssi ei sisällä lähiopetusta, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Ilmoittaudu Kauppis Freelle ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva valmennuskurssi – ilman sitoumuksia. Miksi et kokeilisi?

Vertaa itseäsi yli 500:aan kevään 2022 kurssilaiseemme! Lähtötasotestistä näet, millaisella tasolla osaamisesi on. Kauppisnetissä näet reaaliajassa oman sijoituksesi kurssilaistemme joukossa.

Freeläisenä saat

lähtötasotestin
50 taloustiedon tehtävää
50 historian tehtävää
50 matematiikan tehtävää
50 soveltavaa tehtävää
20 oppituntia opetusvideoita
harjoituspääsykokeen
ratkaisut kevään 2022 pääsykokeen tehtäviin

 

Kauppis Freessä

  • harjoittelet satoja tehtäviä itsenäisesti silloin kuin sinulle sopii,
  • kertaat tehtäviin liittyvän teorian nopeasti Kauppisnetin teoriaosiosta,
  • katsot opetusvideoita lukion kurssien sisällöistä,
  • testaat osaamistasi harjoituspääsykokeella,
  • tutustut valmennuskurssiemme sisältöihin,
  • näet reaaliaikaisesti, kuinka etenet tehtävien teossa sekä
  • voit seurata myös muiden pyrkijöiden edistymistä.

 

Ajankohta

Kauppis Free avautuu käyttöösi heti  ja voit käyttää sitä veloituksetta aina kevään 2023 pääsykoepäivään asti. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kuluja.

Huomaa, että Kauppis Free on tutustumiskurssi, eikä se sisällä kaikkea valintakokeessa vaadittavia tietoja. Mikäli haluat varmistaa oman osaamisesi valintakokeessa, suosittelemme hankkimaan myös valmennuskurssimme.

kauppateide kurssi

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

Kaupunki
Kurssin laajuus
-
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
0€

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kevään 2022 kauppatieteen kurssilainen

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kevään 2022 kurssilainen

 ”Jos tämän avulla ei pääse opiskelemaan niin ei sitten millään! 10/10”

-Kevään 2022 kurssilainen