Opettajankoulutus: Soveltuvuusharjoitukset Koti 2022

Edullinen itseopiskelupaketti soveltuvuuskokeeseen!

Kokenut opettajamme on rakentanut opettajakoulutuksen soveltuvuuskokeeseen valmentautumista tukevan perusteellisen kokonaisuuden, jonka avulla saat tietoa soveltuvuuskokeesta ja siinä tarvittavista taidoista. Kurssisisällöt ja harjoitukset perustuvat Moniulotteiseen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP). Kokonaisuus sopii kaikkiin opettajankoulutusohjelmiin pyrkiville.

Kokonaisuus toteutetaan opetusvideoina ja itsenäisinä tehtävinä, joiden avulla pääset harjoittelemaan monipuolisesti soveltuvuuskokeen haastattelussa usein esiin nousevia teemoja mm. kuinka tuot esiin ja sanallistat motivaatiotasi, perusteluja hakeutua alalle, pohdit omaa opettajuuttasi, omia vahvuuksia sekä kykyä nähdä muissa esiintyviä vahvuuksia, arvioit kuinka toimisit erilaisissa tilanteissa ja ratkot ongelmia sekä miten tulkitset erilaisia tunnetiloja.

 

Mitä?

Kotikurssimme koostuu viidestä kokonaisuudesta ja jokaiseen kokonaisuuteen kuuluvista harjoituksista:

  1. Millainen soveltuvuuskoe on, mitkä ovat sen valintaperusteet, MAP -malli, miksi soveltuvuuskoe järjestetään.
  2. Mitä soveltuvuus on ja mitä soveltuvuuskokeessa pyritään havainnoimaan, millaista opettajan työ on ja millaisia opettajia nykykoulu tarvitsee sekä millaisia opettajia haetaan, koulutettavuus alalle ja edellytykset omaksua kasvatusalalla tarvittavia tietoja ja taitoja.
  3. Haastattelutilanne ja pysäkit: haastattelun peruskysymyksiä ja niihin vastaaminen, vuorovaikutus ja keskustelussa vaadittavat taidot.
  4. Omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen ja itsensä tunteminen, sanaton viestintä, jännityksen hallinta.
  5. MAP-malliin perustuvia pysäkkitehtäviä ja niihin liittyviä pohdintoja.

 

Ajankohta

Materiaalit löytyvät 1.4.2022 alkaen Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

 

Hinta ja maksutiedot

120 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
10 ot
Alkaa
joustavasti
Päättyy
17.6.2022
Kurssin hinta
120€

”Soveltuvuuskurssi oli tarpeellinen ja antoi paljon eväitä vastaamiseen itse haastattelussa. Sain ryhmätöissä paljon eri näkökulmia muilta ja harjoituskokeessa sain hyvin palautetta, mikä auttaa itse koetilanteessa.”

Kurssipalaute 2021

”Koen, että kurssista on ollut valtava hyöty, vaikka koulupaikkaa en saisikaan. Positiiviset ja iloiset opettajat sekä kurssilaiset tekivät vaikutuksen. :)”

Kurssipalaute 2021

”Kiitos tasokkaasta ja innostavasta opetuksesta ja tuesta! :)”

Kurssipalaute 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Mia Göcer
Kasvatustieteiden ja opettajankoulutusohjelmien kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: mia.gocer@eezy.fi
Puh: 020 7280 353