Biologia Online 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Oletko monen muun lailla löytänyt kutsumuksesi biologian parista? Käytännönläheiset ja kiehtovat biologian opinnot ovat monelle unelmien täyttymys ja siksi onkin tärkeää panostaa pääsykokeeseen ja erottautua tuhansista muista hakijoista. Jotta pärjäisit pääsykokeissa ja saisit todellisen lisäboostin opiskeluun, kannattaa pääsykokeisiin pänttäämistä ehdottomasti tehostaa valmennuskurssin avulla. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja meillä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä  – lähes 50 vuotta! Vuosien kokemus on siis opettanut meille, miten osaamisesi saadaan pääsykokeen vaatimalle tasolle.

Laajin valmennuskurssimme biologian valintakokeeseen! Voit osallistua kurssille vaikka kotisohvalta käsin, sillä opetus tapahtuu etänä. Pääset myös seuraamaan omaa biologian osaamistasoasi reaaliajassa. 

Mitä?

Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan biologian aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat meiltä todella kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä oman aikataulun mukaisesti.

Kurssin aikana pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kolmen harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Lisäksi teet myös kolme esseeharjoitusta, joihin niihinkin saat opettajalta henkilökohtaisen palautteen. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 69 oppituntia biologian etäopetusta
  • Kotikurssin opetusvideot
  • Bilsanetin yli 1000 tehtävää mallivastauksineen sekä teoriatiivistelmä 
  • 3 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään
  • 3 esseeharjoitusta, joihin saat henkilökohtaisen palautteen
  • Tutorin apu

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arkipäivisin ja lauantaisin, muutamia kertoja voi olla arki-iltaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan. Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Sami on täällä sinua varten ja vastaa kysymyksiisi s-postitse sami.puurtinen@eezy.fi. Haluatko lukea lisää biologiasta ja ympäristötieteistä? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 552€
690€

 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
69 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
552€ 690€

”Aivan huippu opettaja! testit sun muut pitää keskittymisen luennossa. humoristinen ja kannustava! aina kun kysymyksiä, vastaa parhaansa mukaan, ja jos ei osaa vastata, selventää jälkikäteen”

Biologia Online -kurssilainen 2021

”Kurssilla on opettaja, jonka jokainen tarvitsee, mutta harva ansaitsee! Erittäin hyvää opetusta ja koin, että ”tylsemmät” tai haastavammatkin aiheet tuntuivat mielekkäiltä. Hyviä demostraatioita. VAU!”

Elina, Biologia Online 2021

”Mahtava valmistava kurssi! Itsevarmempi fiilis ja opin paljon uutta”

Jesse, Biologia Online 2021

”Opettaja oli todella motivoiva ja piti hyvin huolen jaksamisesta, vaikka opetus tapahtui onlinessa! Osasi vastata hyvin kaikenlaisiin syventäviin kysymyksiin, ja selvitti tiedon hyvin mikäli ei ollut jostain varma.”

Biologia Online -kurssilainen 2021

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Biologian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356