Biologia Online 2023

Biologia online on laajin  valmennuskurssimme biologian valintakokeeseen. Voit osallistua kurssille vaikka kotisohvalta käsin, sillä opetus tapahtuu etänä. Pääset myös seuraamaan omaa biologian osaamistasoasi reaaliajassa bilsanetissä. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja meillä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä  – lähes 50 vuotta! Vuosien kokemus on siis opettanut meille, miten osaamisesi saadaan pääsykokeen vaatimalle tasolle.

Kevään 2022 online -kurssilaisista 50% sai opiskelupaikan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
76 ot
Alkaa
4.4.2023
Päättyy
21.5.2023
Kurssin hinta
690€
 • Kenelle?

  Biologia online valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti ja tarvitsevat apua biologian alan pääsykoetta varten. Kurssi sopii niin ensimmäistä kertaa pyrkiville kuin jo aiemminkin hakeneille.

 • Kurssin sisältö

  Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan biologian aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella.

  1. Sähköinen oppimisympäristö

  Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

  2. Online-opetus

  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  •  Biologian etäopetusta (60 oppituntia) ja tallenteet

  Biologian valmennuskurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion biologian oppisisällöt ja opetellaan valintakokeen edellyttämiä lisätietoja. Biologian valintakoetehtävät vaativat usein syventävien lukiokurssien tietoja ja joiltain osin tarkempaa osaamista kuin mitä kirjasarjoissa esitetään. Lisäksi lukion periodimuotoinen opiskelutapa aiheuttaa usein sen, että eri lukiokurssien asioiden liittyminen toisiinsa jää hämäräksi. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan biologiasta. Opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan sen, mitkä asiat ovat oleellisia. Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  3. Kurssimateriaali: Bilsanetti ja opetusvideot (= Biologia Koti)

  Bilsanetissä on yli 1000 tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Bilsanetissä voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo ennen online-opetuksen alkua.

  4. Harjoituspääsykokeet 3 kpl (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytettän. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  5. Henkilökohtainen vastaustekniikkapalaute

  Biologian pääsykokeessa vastaustekniikalla on erittäin suuri merkitys. Esseetehtäviin on annettu rajattu vastaustila, joten vastauksen rakenne ja sisältö ovat ehdottoman tärkeitä. Valmennuskurssilla tehdään harjoituspääsykokeiden lisäksi kolme esseeharjoitusta, joista saat henkilökohtaisen palautteen omista vahvuuksistasi ja vielä kehittämistä vaativista asioista.

  6. Tutorit tukenasi

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 • Aikataulu

  Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arkipäivisin ja lauantaisin, muutamia kertoja voi olla arki-iltaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Moodlessa on ohjeita, miten valmistautua ennen opetuksen alkua.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 690 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

”Valmennuskurssi toimi hyvänä kertauksena opiskelemille asioille ja samalla luennoilta sai yksityiskohtia myös toisista kirjasarjoista, joita ei ollut lukenut. Isona osana koen apua saaneeni myös vastaustekniikassa. Lukiossa harjoiteltiin tarkkaa vastausrakennetta ylioppilaskokeisiin, mutta sama vastaustekniikka ei sovi pääsykokeisiin tai yliopistolla kirjoitettaviin teksteihin, jonka vuoksi uskon, että vastaustekniikan harjoitteleminen ja siitä palautteen saaminen oli yksi isoimmista hyödyistä mitä sain. Yksi parhaita asioita valmennuksessa oli myös mukavat ja asiantuntevat luennoitsijat!”

Pinja Vepsä, biologian Online-kurssilainen, kevät 2022

”Opettajan tyyli opettaa oli hyvin ymmärrettävä, kiinnostava sekä selkeä. Tämän lisäksi hän oli myös mukavan rento, ja vastasi hyvin kysyttyihin kysymyksiin.”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Asiat käytiin hyvin ja selkeästi läpi! Pysyttiin aikataulussa ja opettaja osasi hyvin asiansa”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Erittäin hyvät ja kattavat luennot, sekä oheismateriaalit. Selkeästi ja asiantuntevasti opetettu. Olen saanut paljon uutta tietoa ja toki hyvin pystynyt kertaamaan jo tuttua asiaa.”

Biologian Online-kurssilainen 2022