Biologia Online 2023

Kenelle?

Oletko monen muun lailla löytänyt kutsumuksesi biologian parista? Käytännönläheiset ja kiehtovat biologian opinnot ovat monelle unelmien täyttymys ja siksi onkin tärkeää panostaa pääsykokeeseen ja erottautua tuhansista muista hakijoista. Jotta pärjäisit pääsykokeissa ja saisit todellisen lisäboostin opiskeluun, kannattaa pääsykokeisiin pänttäämistä ehdottomasti tehostaa valmennuskurssin avulla. Valmennuskurssilla käyt opettajan tuella läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja meillä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä  – lähes 50 vuotta! Vuosien kokemus on siis opettanut meille, miten osaamisesi saadaan pääsykokeen vaatimalle tasolle.

Laajin valmennuskurssimme biologian valintakokeeseen! Voit osallistua kurssille vaikka kotisohvalta käsin, sillä opetus tapahtuu etänä. Pääset myös seuraamaan omaa biologian osaamistasoasi reaaliajassa. 

 

Mitä?

Saat opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan biologian aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis heti kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat meiltä todella kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä oman aikataulun mukaisesti.

Kurssin aikana pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kolmen harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Lisäksi teet myös kolme esseeharjoitusta, joihin niihinkin saat opettajalta henkilökohtaisen palautteen. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 69 oppituntia biologian etäopetusta
  • Kotikurssin opetusvideot
  • Bilsanetin yli 1000 tehtävää mallivastauksineen sekä teoriatiivistelmä 
  • 3 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään
  • 3 esseeharjoitusta, joihin saat henkilökohtaisen palautteen
  • Tutorin apu

 

Miten?

Opettajan pitämiä etäluentoja on pääosin arkipäivisin ja lauantaisin, muutamia kertoja voi olla arki-iltaisin. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 690 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuu

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

 

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 552€
690€

 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
69 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
552€ 690€

”Opettajan tyyli opettaa oli hyvin ymmärrettävä, kiinnostava sekä selkeä. Tämän lisäksi hän oli myös mukavan rento, ja vastasi hyvin kysyttyihin kysymyksiin.”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Asiat käytiin hyvin ja selkeästi läpi! Pysyttiin aikataulussa ja opettaja osasi hyvin asiansa”

Biologian Online-kurssilainen 2022

”Erittäin hyvät ja kattavat luennot, sekä oheismateriaalit. Selkeästi ja asiantuntevasti opetettu. Olen saanut paljon uutta tietoa ja toki hyvin pystynyt kertaamaan jo tuttua asiaa.”

Biologian Online-kurssilainen 2022