VAKAVA aineistokoe Online 2022

Kurssi täynnä! Vakava Koti -kurssilla voit opiskella samat sisällöt itsenäisesti

Kurssisuosikki!

Tätä etäkurssia on toivottu, joten säilytämme sen valikoimassamme!

Pääset harjoittelemaan VAKAVA-kokeeseen miltä tahansa paikkakunnalta. Saat valmiiksi aikataulutetun opetuksen, opettajan ja tutorin avun sekä muiden osallistujien vertaistuen.

Vaikka aineistopohjaiseen VAKAVA -kokeeseen ei voi suoraan valmistautua sisällöllisesti, kuitenkin aineistojen käsittelyä ja aineistokoetekniikkaa voi harjoitella monipuolisesti etukäteen. Online -kurssimme soveltuu kaikille VAKAVA -kokeeseen osallistuville hakijoille, jotka tarvitsevat vahvistusta tieteellisten tekstinkäsittelytaitoihin.

VAKAVA -aineistokokeessa testataan yliopisto-opinnoissa vaadittavia akateemisia taitoja, joita ovat mm. tieteellisen tekstin, taulukoiden ja tutkimusten lukutekniikka, sisällön sekä tutkimustulosten ymmärtäminen, taito erottaa ja poimia olennainen tieto lyhyessä ajassa epäolennaisen joukosta, kokeen ajanhallinta sekä vastaustaktiikka.

Online-kurssilla

  • seuraat opetusta suorana lähetyksenä Teams-verkkoalustan kautta,
  • syvennät osaamistasi Kotikurssin opetusvideoilla,
  • voit kysyä apua opettajalta liveopetuksen aikana,
  • harjoittelet sähköisiä aineistotehtäviä sekä
  • testaat osaamisesi harjoituspääsykokeilla.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, aikataulun, materiaalit ja Koti -kurssin opetusvideot. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Aikataulu ladataan sivustolle noin kaksi viikkoa ennen kummankin kurssiosuuden alkua.

2. VAKAVAnetti (käytössä 1.2. alkaen)

Voit aloittaa harjoittelun VAKAVAnetissä jo ennen kurssia helmikuun alusta lähtien. VAKAVAnetti sisältää 5 aineistoharjoitusta, jotka toimivat hyvänä ennakkoharjoitteluna ennen kurssia. Harjoitusten avulla voit testata tämän hetkisiä aineistotaitojasi ja paneutua kurssilla tarkemmin niihin kohtiin, jotka kaipaavat vahvistusta.

3. VAKAVA -aineistokoekurssin online-opetus ja harjoitukset (38 oppituntia)

Online -kurssilla harjoittelet asiantuntevan opettajamme ohjauksessa kokeessa vaadittavia aineistokoetaitoja: luku- ja muistiinpanotekniikkaa, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa sekä ymmärrät aineistojen sisältöä. Jokaisella kurssikerralla käsitellään uusi aihealue ja tehdään siihen liittyen aineistokoeharjoituksia. Harjoitukset ovat sähköisiä. Harjoitusten avulla opit keskeiset aineistokoetaidot, opit vastaamaan erilaisiin kysymystyyppeihin ja harjoittelet ajankäyttöä.

4. Kotikurssin opetusvideot (käytössä 1.4. alkaen)

Saat käyttöösi Kotikurssin opetusvideot, joilla käydään läpi samat aihealueet kuin omalla kurssillasi. Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

5. Harjoituspääsykokeet

Aineistoharjoitusten lisäksi kurssiin kuuluu kaksi sähköistä harjoituspääsykoetta. Kokeiden avulla harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa.

6. Tutorointi 

Online-kurssilla on mukana alaa opiskeleva tutor, joka motivoi ja antaa tärkeitä ja omakohtaisia neuvoja valmistautumisen tueksi sekä koetilannetta varten. Tutorkerrat järjestetään noin kerran viikossa.

7. Takuu

Mikäli et saa tavoittelemaasi kasvatusalan opiskelupaikkaa keväällä 2022, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Ajankohta

Opetusta järjestetään 9.4.-21.5.2022 välisenä aikana yhteensä seitsemän kertaa. Opetusta on viikonloppuisin la/su klo 10-15 ja arki-iltaisin klo 16.30/17-20.30.

 

Hinta ja maksutiedot

405 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
9.4.2022
Päättyy
21.5.2022
Kurssin hinta
405€

Varasto loppu

”Kiitos tuhannesti! Tuntien ilmapiiri oli rento ja ystävällinen. Tuntui, kun oltaisiin tiimi :)”

Anna, VAKAVA aineistokoe Online -kurssilainen 2021

”Olen todella tyytyväinen että lähdin mukaan kurssille, sain todella ammattitaitoista opetusta ja opettajat oikeasti välittävät ja olivat kiinnostuneita miten opimme. Sain todella paljon itsevarmuutta tulevaan kokeeseen ja menenkin kokeeseen hyvillä mielin näyttämään omat taitoni. Kiitos vielä ihan huikeasta kurssista!”

Ronja, VAKAVA aineistokoe Online -kurssilainen 2021

”Hyvät tunnit, paljon asiaa, monipuoliset tehtävät ja läpikäynnit. Ruusuja kilokaupalla!”

Väinö, VAKAVA aineistokoe Online -kurssilainen

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Mia Göcer
Kasvatustieteiden ja opettajankoulutusohjelmien kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: mia.gocer@eezy.fi
Puh: 020 7280 353