Todistusvalinnalla lääkikseen 2023

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme lämpimästi pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät.

Jos suunnitelmanasi on hakea todistusvalinnalla lääkikseen ja koet tarvitsevasi todellista lisäboostia valinnan kannalta tärkeimmissä yo-aineissa, on tämä kurssi kuin tehty sinua varten. Valmennuskurssi sopii kaikille lukiolaisille, jotka tavoittelevat paikkaa lääkiksestä. 

Mitä?

Todistusvalinnalla lääkikseen 2023 – valmennuskurssiltamme saat valmiiksi räätälöidyn lukusuunnitelman, jossa on eniten pisteitä antavat yo-aineet samassa paketissa. Valmiissa lukusuunnitelmassa opiskelet pitkän matematiikan, fysiikan, kemian, äidinkielen, englannin ja  biologian aineita niin, että kirjoitat syksyllä 2 ainetta ja keväällä 4 ainetta.

Sinun ei siis tarvitse käyttää energiaasi lukusuunnitelman tai aikataulun tekoon, vaan saat sen meiltä valmiina (ei hätää, olemme tottakai huomioineet myös vapaapäivät). Näin voit vaan keskittyä olennaiseen, eli itse lukemiseen.

Kurssin sisältö:

Matematiikka
 • lähes 600 tehtävää
 • teoriatiivistelmä
 • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
 • simuloitu yo-koe
Fysiikka
 • lähes 600 tehtävää
 • teoriatiivistelmä
 • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
 • simuloitu yo-koe
Kemia
 • yli 400 tehtävää
 • teoriatiivistelmä
 • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
 • simuloitu yo-koe
Biologia
 • yli 400 tehtävää
 • Teoriatiivistelmä
 • laadukkaat, vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
Äidinkieli
 • 8 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa lukutaidon tehtävää
 • 2 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa kirjoitustaidon tehtävää
 • ohjeet hyvän kirjoitelman laatimiseksi
Englanti
 • 9 kuullun ymmärtämisen harjoitusta vastauksineen
 • opetusvideot
 • 6 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa
 • luetun ymmärtämisen tehtäviä vastauksineen
 • sanasto- ja rakenneharjoituksia vastauksineen

 

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään itseopiskelukurssina. Saat meiltä materiaalit sekä opetussuunnitelman ja pääset opiskelemaan omaan tahtiin, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Äidinkielen ja englannin esseetehtäviin saat henkilökohtaisen palautteen ja matemaattisissa aineissa sinulla on mahdollisuus kysyä apua opettajalta. Kiperiä kysymyksiä ei siis tarvitse googlailla tai pohdiskella itsekseen. Kirsikkana kakun päällä, saat vielä opettajalta kullanarvoisia vinkkejä yo-kokeeseen.

Olemme aikatauluttaneet sinulle simuloidut yo-kokeet fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. Syksyn kokeet teet itsenäisesti pisteytysohjeiden avulla. Kevään kokeet teet osittain sähköisesti Abinetissä, ja kokeesi korjataan ja pisteytetään. Näin tiedät, millä tasolla osaamisesi on ja mitä pitäisi vielä kerrata. Voit myös räätälöidä oman paketin valitsemalla kuuden aineen sijaan joko neljä (2 kieltä ja 2 luonnontiedeainetta) tai viisi ainetta (ma, fy, ke, bi ja yksi kieli). Kirjoita tällöin ostovaiheessa ”Tilauksen kommentit”-kenttään mitkä aineet valitset.

Milloin?

Opetussuunnitelma on tehty kuudelle viikolle, joten varaa se aika kalenteristasi syksylle ja keväälle.

Maksutiedot

Kurssin hinta on 360 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen  lue lisää!

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 360 €


 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
360€

”Kaikki opettajat erittäin ammattitaitoisia ja osaavat valmentaa hyvin nimenomaan pääsykokeeseen! Osaaminen parantunut paljon lukiosta kurssin aikana.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Kemian tunneista tykkäsin kovasti, sillä opettaja kertoi paljon lisätietoa asioista ja puhui asioista innostavasti ja hyvillä esimerkeillä. Opettajan välikevennykset toivat iloa välillä ankeisiin lukupäiviin.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Opettaja selitti vaikeita käsitteitä ja kysymyksiä tosi hyvin ja hän myös keskittyi tyypillisiin valintakoekysymyksiin!”

Lääkisnetti Koti 2021 kurssipalaute

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Kemian ja biologian opetuskerrat eteni loogisesti ja painottui teoriaan, kysymyksiin sai vastauksen viimeistään seuraavalla tunnilla, viesteihin vastattiin nopeasti.”

Oulun Lääkis syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Opetus oli hauskalla tavalla toteutettu, moni vitsi auttoi muistamaan asioita uudella tavalla, Opetus oli koko ajan asiantuntevaa ja selkeää.”

Lääkisnetti Koti 2021 kurssipalaute