Sosiaalityön yhteisvalinta, Online 2023

Kurssimme valmentaa sosiaalityön yhteisvalinnan kokeeseen, jossa mukana ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot. Kurssin pääpaino on valintakokeen ennakkomateriaalin huolellisessa läpikäymisessä. Opetuksessa käsitellään pääsykoemateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen sekä selvennetään keskeiset käsitteet.

Kurssin tehtävät ja materiaalit auttavat sinua jäsentämään ennakkoaineiston asioita sekä kehittävät vastaustekniikkaasi. Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, jotka auttavat arvioimaan omaa osaamistasi ja ajankäyttöäsi pääsykoetilanteessa sekä opettavat ennakkomateriaalin soveltamista uuteen aineistoon. Saat opettajalta henkilökohtaisen arvioinnin ja palautteen molemmista kokeista.

Kevään 2022 sosiaalityön kurssilaisista 50 % sai opiskelupaikan!

Kaupunki
Kurssin laajuus
50 ot
Alkaa
12.4.2023
Päättyy
1.6.2023
Kurssin hinta
590€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii sosiaalityön yhteisvalintakokeeseen tähtääville. Kurssi sopii erityisesti hakijoille, jotka kaipaavat omaan valmistautumiseen valmista opetusaikataulua ja kattavaa valmennusta.

 • Kurssin sisältö

  Ennakkotehtävä

  Noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua saat ohjeet ennakkotehtävään, jonka voit palauttaa opettajalle arvioitavaksi ennen kurssin alkua. Ennakkotehtävän avulla aloitat ohjatun perehtymisen aineistotehtäviin sekä vastaustekniikan harjoittelun.

  Opiskelutekniikan opetus

  Opetuksessa käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita sekä lukusuunnitelmaan ja aikataulun laatimista helpottavia asioita. Nämä helpottavat asiasisältöjen hallintaa sekä niiden muistamista valintakokeessa.

  Aineisto- ja valintakoemateriaalin opetus

  Yli 10 vuotta kurssilla opettanut sosiaalityön opettajamme käy läpi pääsykoemateriaalin keskittyen sisäänpääsyn kannalta keskeisiin teorioihin, käsitteisiin ja ongelmakohtiin, esimerkeillä havainnollistaen. Opettaja käyttää opetuksessa paljon myös pistareita, jotka harjoittavat valintakokeessa vaadittavien yksityiskohtaisten asioiden muistamista. Lisäksi kurssilla harjoitellaan aineistokoevastaamista ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä.

  Opetukset tallennetaan, joten mikäli olet pois joltakin kurssikerralta tai haluat kerrata haastavampia sisältöjä, voit tehdä sen opetustallenteiden avulla.

  Harjoituspääsykokeet

  Kahden harjoituskokeen avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Saat opettajalta henkilökohtaisen palautteen ja pisteytyksen harjoituskokeistasi. Kokeet käydään myös yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

  Sosiaalityönetti

  Online-kurssilla saat käyttöösi Sosiaalityönettiin kuuluvat itseopiskelumateriaalit, joiden avulla voit tehdä itsenäistä aineistoharjoittelua sekä tutustua aineistokokeen teoriaan.

 • Ajankohta

  Huhti-toukokuussa 2023. Kurssin opetus järjestetään arkisin 1-2 kertaa viikossa klo 17 alkaen. Kurssikertoja voi olla myös lauantaisin klo 10-13 / 14. Aikataulu lisätään Moodleen kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 590 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 200e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille frendialen – lue lisää!

”Ilman kurssia en olisi päässyt sisälle kouluun. Kokeesta suoriuduin uskomattoman hyvin. Kiitos kurssin, osasin keskittää ajan olennaisten asioiden opiskeluun. Kiitän!”

– Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Mielestäni kokonaisuus toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Opettaja tsemppasi, selitti ja avasi luennoilla asiat ymmärrettävällä tavalla sekä plussa vielä siitä että esim. esseisiin sai aina nopeasti vastauksen tai muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.”

-Amanda, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”(Opettaja) Osasi vastata kurssilaisten kysymyksiin ja ottaa myös vajanaisin selityksin esitetyistä kysymyksistä kiinni. Jos kysyi konkreettista käytännön esimerkkiä, osasi antaa tähän vastauksen mm. työnsä puolesta. Asiantunteva ja antoi työkalut kehittymiseen. Osasi antaa myös kehittävää palautetta ja kannustaa samassa suhteessa. Motivaatio pysyi yllä ja sai onnistumisen kokemuksia. Sai juuri sen avun, mitä tarvitsi.”

-Elisa, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Ei mitään huonoa sanottavaa, kurssi oli todella antoisa ja antoi paljon eväitä pääsykokeeseen. Ei olisi ilman pärjännyt!”

-Kiia, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Opettaja oli kannustava ja opetusdiat ja opetus avasivat artikkeleita todella hyvin. Varsinkin englanninkielinen artikkeli aukesi opetustunnilla.”

– Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022