Sosiaalityön yhteisvalinta, Online 2023

Kurssimme valmentaa sosiaalityön yhteisvalinnan kokeeseen, jossa mukana ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot. Kurssin pääpaino on valintakokeen ennakkomateriaalin huolellisessa läpikäymisessä. Opetuksessa käsitellään pääsykoemateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen sekä selvennetään keskeiset käsitteet.

Kurssin tehtävät ja materiaalit auttavat sinua jäsentämään ennakkoaineiston asioita sekä kehittävät vastaustekniikkaasi. Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, jotka auttavat arvioimaan omaa osaamistasi ja ajankäyttöäsi pääsykoetilanteessa sekä opettavat ennakkomateriaalin soveltamista uuteen aineistoon. Saat opettajalta henkilökohtaisen arvioinnin ja palautteen molemmista kokeista.

Kevään 2022 sosiaalityön kurssilaisista 50 % pääsi opiskelemaan!

 

Kurssin sisältö:

1. Ennakkotehtävä

Noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua saat ennakkotehtävän, jonka avulla aloitat vastaustekniikan harjoittelun. Palautat vastauksesi opettajalle arvioitavaksi ennen kurssin alkua. Ennakkotehtävän avulla aloitat ohjatun perehtymisen aineistotehtäviin sekä vastaustekniikan harjoittelun.

2. Opiskelutekniikka

Erillisessä opiskelutekniikan opetuksessa käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita sekä lukusuunnitelmaan ja aikataulun laatimista helpottavia asioita. Tehokkaat luku- ja muistiinpanotekniikat helpottavat asiasisältöjen hallintaa sekä niiden muistamista valintakokeessa.

3. Opetus

Kurssilla opettaja käy läpi pääsykoemateriaalin keskittyen sisäänpääsyn kannalta keskeisiin teorioihin, käsitteisiin ja ongelmakohtiin. Jokaisen kurssikerran aluksi kerrataan edellisen kerran asiat kotitehtävien tai pistokokeiden avulla. Jokaisella kerralla käsitellään uusi kokonaisuus ja tehdään opetuksen lisäksi tehtäviä asioiden sisäistämiseksi ja kertaamiseksi. Jokaisen kurssikerran jälkeen saat kotitehtäväksi perehtyä uuteen aihealueeseen. Näin toimittaessa ennakkoaineiston sisällöt tulee käsiteltyä vähintään kolmeen kertaan kurssin aikana. Lisäksi kurssilla harjoitellaan aineistokoevastaamista.

Opetukset tallennetaan, joten mikäli olet pois joltakin kurssikerralta tai haluat kerrata jotain vaikeaa asiaa, voit tehdä sen opetustallenteiden avulla.

4. Harjoituskokeet

Kahden harjoituskokeen avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Opettaja palauttaa molemmat kokeesi arvioituna ja pisteytettynä. Samalla saat henkilökohtaiset kommentit osaamisestasi. Kokeet käydään yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

 

Milloin?

Huhti-toukokuussa 2023. Kurssin opetus järjestetään arkisin 1-2 kertaa viikossa klo 17 alkaen. Kurssikertoja voi olla myös lauantaisin klo 10-13 / 14. Aikataulu tarkentuu lähempänä kurssin alkua.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 590 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 200e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää valtiotieteellisen ja yhteiskuntatieteellisen pääsykokeista – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
50 ot
Alkaa
12.4.2023
Päättyy
1.6.2023
Kurssin hinta
590€

”Ilman kurssia en olisi päässyt sisälle kouluun. Kokeesta suoriuduin uskomattoman hyvin. Kiitos kurssin, osasin keskittää ajan olennaisten asioiden opiskeluun. Kiitän!”

– Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Mielestäni kokonaisuus toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Opettaja tsemppasi, selitti ja avasi luennoilla asiat ymmärrettävällä tavalla sekä plussa vielä siitä että esim. esseisiin sai aina nopeasti vastauksen tai muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.”

-Amanda, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”(Opettaja) Osasi vastata kurssilaisten kysymyksiin ja ottaa myös vajanaisin selityksin esitetyistä kysymyksistä kiinni. Jos kysyi konkreettista käytännön esimerkkiä, osasi antaa tähän vastauksen mm. työnsä puolesta. Asiantunteva ja antoi työkalut kehittymiseen. Osasi antaa myös kehittävää palautetta ja kannustaa samassa suhteessa. Motivaatio pysyi yllä ja sai onnistumisen kokemuksia. Sai juuri sen avun, mitä tarvitsi.”

-Elisa, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Ei mitään huonoa sanottavaa, kurssi oli todella antoisa ja antoi paljon eväitä pääsykokeeseen. Ei olisi ilman pärjännyt!”

-Kiia, Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022

”Opettaja oli kannustava ja opetusdiat ja opetus avasivat artikkeleita todella hyvin. Varsinkin englanninkielinen artikkeli aukesi opetustunnilla.”

– Sosiaalityön Online -kurssilainen kevät 2022