Psykologia marraskuu, Helsinki 2022-2023

Marraskuussa alkava Helsingin kurssi on laaja kokonaisuus, jonka aikana käydään rauhallisessa tahdissa läpi tilaston ja menetelmien perusteita. Kurssin kuluessa on hyvin aikaa käsitellä perusasioita, laskea, tehdä erilaisia tehtäviä sekä harjoitella matemaattista logiikkaa ja päättelyä. Ennakkomateriaaliin ilmestymisen jälkeen huhti-toukokuussa, kurssilla käydään huolellisesti lävitse kaikkien artikkelien sisällöt.

Kurssin opetus toteutetaan valintakokeen ennakkomateriaalin ilmestymiseen saakka iltaopetuksena. Huhti-toukokuussa ennakkomateriaalin opetus toteutetaan päiväopetuksena.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu psykologian valintakokeeseen valmistautuville, jotka tarvitsevat opiskelunsa tueksi pitemmälle aikavälille jaksottuvaa valmennuskurssia ja haluavat osallistua lähiopetukseen. Kurssia suositellaan erityisesti hakijoille, joiden matematiikan opinnoista on ehtinyt kulua useampi vuosi ja jotka tarvitsevat vahvistusta matemaattiseen ja tilastollisten menetelmien pohjatietoon ja laskurutiinin kehittämiseen sekä loogisen päättelyn harjoitteluun.

 

Kurssin sisältö: 

Opetus
  • Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4,5 oppituntia)

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  • Matemaattiset perustaidot (13 oppituntia)

Kurssin aluksi kerrataan matematiikan perusaihealueet, jotka ovat olennaisia tilastotieteen tehtävien ratkaisemisen ja aihealueiden ymmärtämisen kannalta. Kerrattavia alueita ovat mm. laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit. Opetusta on 1–2 kertaa viikossa.

  • Tilastot ja menetelmät & looginen päättely (57 oppituntia)

Tilastot ja menetelmät -opetus sisältää kolme osaamisaluetta: 1) tilastollisten menetelmien perusteet, 2) alan keskeiset tutkimus- ja testausmenetelmät ja 3) matemaattis-loogisen päättelyn.

Tilastollisten menetelmien perusteet pohjautuvat lukion matematiikan pakollisiin ja syventäviin Tilastot ja todennäköisyys -kurssien sisältöihin. Teorian ja laskemisen lisäksi sisältöjä sovelletaan yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on ratkaisevaa valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Kurssilla opit mm. keskeiset tunnusluvut, todennäköisyyslaskennan ja -jakaumat, tilastollisen testauksen ja merkitsevyyden, korrelaation ja regression sekä miten näitä käytetään tutkimuksessa (mm. faktori-, regressio- ja varianssianalyysi).

Kurssilla harjoitellaan myös runsaasti valintakoetehtävissä esiintyvää matemaattis-loogista päättelyä. Opetusta on 1–2 kertaa viikossa.

  • Aineistokoetekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia. Saat käyttöösi myös itsenäisesti tehtäviä aineistoharjoituksia.

  • Valintakoeaineisto (51 oppituntia)

Kurssin aikana käyt perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisällön, käsitteistön sekä ymmärrät keskeiset painotukset ja johtopäätökset. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa.

Lisäksi
  • Psykanetti (aukeaa marraskuun aikana)

Psykanetti sisältää yli 700 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Psykanetistä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita.

  • Opetusvideot ja onlinekurssin tallenteet

Saat käyttöösi lähiopetuskurssia vastaavan Online-kurssin tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot. Saat käyttöösi myös Tilastot ja menetelmät Koti -kurssiin sisältyvät opetusvideot sekä erilliset Johdatus psykologian tutkimusmenetelmiin ja Aivot tutuiksi -opetusvideokokonaisuudet. Osan opetusvideoista saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen ja loput videomateriaalista täydentyy syksyn ja talven aikana.

  • Harjoituspääsykokeet (12 oppituntia)

Kurssiin kuuluu kolme harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  • Tutorit tukenasi (10 oppituntia)

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 

Milloin?

Kurssi alkaa 1.11.2022. Opetusta on iltaopetuksena 1–2 kertaa viikossa arkisin alkaen klo 16.30/17 ennakkomateriaalin ilmestymiseen saakka. Valintakokeen ennakkomateriaalin opetus toteutetaan päiväopetuksena arkisin klo 9/10 alkaen ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 9/10 alkaen.

Ennakkomateriaalin opetukseen on mahdollista osallistua myös iltaopetuksena Online-opetuksessa, jos päiväopetukseen osallistuminen lähiopetuksessa ei ole mahdollista. Tarkempi aikataulu ja muut käytännöntiedot päivitetään kurssin oppimisympäristöön Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 1590 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
137 ot
Alkaa
1.11.2022
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
1590€

”✨✨✨✨PATRIK ON JUMALA!!!!!✨✨✨✨ Tää tyyppi on saanut mut innostumaan tilastotieteestä ja ymmärtämään sitä kahdella harmaalla aivosolullani, koska hän osaa tehdä siitä sekä mielenkiintoista että mahdollisimman intuitiivista. Patrikilla kestää kolme sekuntia syntetisoida päässään täydellinen vastaus niin typerään kuin fiksuunkin kysymykseen.”

Jaakko, Psykologia marraskuu Helsinki -kurssilainen 2022

”Opettajalle antaisin innostavuudesta 6/5. Hauska tapa esittää asiat ja vahva tunne siitä, että hän oli ”meidän puolella”.”

Psykologia marraskuu Helsinki -kurssilainen 2022

”Opetus oli tasaisesti parasta. Opesta huomasi, että oli perehtynyt asioihin tarkasti ja opetti yksityiskohtaisesti. Häntä oli miellyttävä kuunnella. Hän myös osallisti oppilaita tunneilla ja tehtiin paljon välitehtäviä. Näin opetettuja asioita sai prosessoitua samantien.”

Psykologia marraskuu Helsinki -kurssilainen 2022

”Kurssi oli itselleni valtavan tärkeä ja sain siltä paljon! Opin uutta ja kehityin enemmän kuin olin osannut etukäteen edes kuvitella.”

Psykologia marraskuu Helsinki -kurssilainen 2022