Opiskelu ja stressi 2022-2023

Tee stressistä voimavara!

Olemme huomanneet, että yhä useampi kurssilaisemme stressaa haku- ja pääsykoeurakkaansa ja kaipaisi meiltä apua stressinhallintaan. Teimme opiskelijoille kyselyn, jossa peräti 88 % kertoi kokevansa paljon tai jonkin verran stressiä opiskelusta tai kouluun hakemisesta.

Kurssilaisemme ovat toivoneet muun muassa opintojen ohjausta lukusuunnitelmien ja palautteiden muodossa sekä vertaistukea ja harjoituksia, joiden avulla rauhoittaa mieli. Tämä kurssi on siis vastaus kurssilaistemme toiveisiin ja räätälöity täysin kurssilaisten toiveiden pohjalta. 

 

Kurssin teemat

Tunnista stressi Opi tunnistamaan, mitkä asiat aiheuttavat sinulle stressiä.
Suorittaminen vai oppiminen? Oletko vaaravyöhykkeellä?
Keskittyminen ja huoliajattelu Optimoi oppimistilanteesi.
Vastoinkäymiset Mitä sitten, jos kaikki menee pieleen?
Stressistä palautuminen Miten voit laskea kierroksia?
Rakennetta ja rytmiä opiskeluun Apua aikatauluun
Stressinhallinta (syventävä) Työkalupakki mielenhallintaan

 

Kurssi on heti käytettävissäsi. Jokaisesta teemasta on lyhyt luento sekä erilaisia harjoituksia.

Kenelle?

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka kokevat stressiä opinnoista, hakemisesta tai pääsykokeista. Voit olla esimerkiksi lukiolainen, ammattikoululainen, kurssilaisemme tai jo korkeakoulussa oleva opiskelija.

Hinta

99 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot Kurssi on auki kesäkuuhun 2023 saakka. Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin saat kaupan päälle, kun ostat minkä tahansa AMK-kurssin tai yli 250 euroa maksavan yliopistokurssin ennakkovaraajan edulla.
 
 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
30.6.2023
Kurssin hinta
79.20€ 99€

”Pidin kurssista paljon. Aihe on todella tärkeä ja auttoi itseäni ymmärtämään viime vuoden luku-urakkaa. Sain hyviä vinkkejä tulevaan koitokseen.”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Huomasin oikeasti, miten stressi vaikutti minuun edellisellä hakukerralla, mitä tein väärin ja mihin olisin voinut panostaa enemmän. Oikein motivoiva kurssi. Kiitos!”

-Kevään 2022 kurssilainen

AMK-kurssien valmennusjohtaja

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Katja Ylisiurua
Sähköposti: katja.ylisiurua@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 362