Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Helsinki 2023

Eezy Valmennuskeskuksen soveltuvuuskurssilla harjoittelet soveltuvuuskoetilannetta autenttisesti erilaisten MAP-pohjaisten tehtävien avulla moneen kertaan. Kurssisisällöt ja harjoitukset perustuvat Moniulotteiseen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP).

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille opettajankoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua loistaakseen soveltuvuuskokeessa. Valmennuskurssin avulla otat ison harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista ja saat tarvittavaa osaamista sekä itseluottamusta valintakokeeseen.

Helsingissä järjestettävällä kurssilla pääset harjoittelemaan soveltuvuuskoetilannetta! Opettajalta saaman palautteen ansiosta tiedät mihin osa-alueisiin kannattaa satsata. 

 

Miten?

Kurssi toteutetaan Helsingissä paikan päällä kurssipaikan tiloissa, mutta mikäli yliopistot järjestävät soveltuvuuskokeen keväällä 2023 sähköisesti, myös kurssin soveltuvuusosuus toteutetaan Online-etäopetuksena ja sähköisinä soveltuvuustilanneharjoituksina.

 

Mitä?

Itsearvioinnin sekä opettajan antaman palautteen avulla kehität ja löydät eri tilanteisiin sopivia uusia toimintatapoja, tuot esiin ja opit sanallistamaan motivaatiotasi, hakeutumista alalle, omia toimintamalleja sekä oman opettajuuden pohdintaa. Ennen soveltuvuuskoetta teet jo monta vastaavaa harjoitusta, joiden aikana tulee tutuksi pysäkkityöskentely ja sen aikarajat.

  1. MAP -malli

Kurssisisällöt, soveltuvuuskoetilanneharjoitukset ja tehtävänannot perustuvat Moniulotteisen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP). Harjoitukset toteutetaan monipuolisin menetelmin mm. pysäkkityöskentelynä, yksilöhaastatteluina, pari- ja ryhmähaastatteluina sekä -tilanteina.

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

  • MAP -mallin sisältö ja mitä sillä käytännössä arvioidaan ja mitataan: 1) Opetuksen ja oppimisen tietoperusta, 2) Kognitiiviset taidot, 3) Sosiaaliset taidot, 4) Persoonalliset orientaatiot sekä 4) Ammatillinen hyvinvointi
  • Millaisia opettajia haetaan
  • Oma sisältötieto
  • Itsearviointitaidot ja soveltuvuus alalle: kuka olen ja miten toimin, mitkä ovat vahvuuteni ja kehitettävät alueet
  • Mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu ja omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen
  • Tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta.
  1. Käytännönharjoitukset

Jokaisella kerralla tehdään pääsykokeen tyyppisiä soveltuvuuskoeharjoituksia. Koko kurssin ajan tehtävä itsearviointi ja opettajan antama palaute, on keskeinen osa kurssia ja omaa kehittymistä.

  1. Tutorointi 

Kurssilla on mukana alaa opiskeleva tutor, joka motivoi ja antaa tärkeitä ja omakohtaisia neuvoja valmistautumisen tueksi sekä koetilannetta varten.

 

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua milloin vain. Kurssin ajankohta on 29.5. – 10.6.2023. Opetus arkisin klo 16/17 alkaen sekä viikonloppuna klo 10 alkaen. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

HUOM! Aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 275 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietittyttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
24 ot
Alkaa
29.5.2023
Päättyy
10.6.2023
Kurssin hinta
275€

”Soveltuvuuskurssi oli tarpeellinen ja antoi paljon eväitä vastaamiseen itse haastattelussa. Sain ryhmätöissä paljon eri näkökulmia muilta ja harjoituskokeessa sain hyvin palautetta, mikä auttaa itse koetilanteessa.”

Kurssipalaute 2021

”Koen, että kurssista on ollut valtava hyöty, vaikka koulupaikkaa en saisikaan. Positiiviset ja iloiset opettajat sekä kurssilaiset tekivät vaikutuksen. :)”

Kurssipalaute 2021

”Kiitos tasokkaasta ja innostavasta opetuksesta ja tuesta! :)”

Kurssipalaute 2021

”Opettaja on huippu! Ihanan motivoiva, pilke silmäkulmassa, keskittyi jokaiseen kurssilaiseen hienosti.”

Kurssipalaute 2021