Oikis Vip 2023

Haluatko kokonaisvaltaisen tuen valmistautumisessasi oikeustieteen pääsykokeeseen? Valitse siinä tapauksessa Valmennuskeskuksen Oikis Vip -kurssi.

Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen mitoittaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät: opiskelutekniset taidot, oikeaoppisen vastaustekniikan, jatkuvan tuen lukuprosessin ajan, säännöllisen oppimisen seurannan sekä koetilanteen hallinnan.

Oikis Supertakuu- ja Vipkurssit ovat sisällöltään identtiset, mutta niissä on erilaiset kurssitakuut. Kurssi on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna tai osallistua oikeustieteen opetuksen osalta Helsingin lähiopetuskurssille.

Markkinoiden laajin valmennusohjelma oikeustieteen valintakokeeseen – uskomme, että tällä kurssilla onnistut! 

Mitä?

1. Opiskelutekniikka

Opiskelutekniset taidot luovat perustan valmistautumiselle. Valintakokeeseen valmistautuminen alkaa opiskelutekniikkakurssilla (16 ot). Opetuksissa käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Opetuskertoja on yhteensä 3 ja opetukset toteutetaan Online-opetuksena.

2. Henkilökohtainen valmentaja

Kurssiopetuksen alussa henkilökohtainen valmentajasi on sinuun yhteydessä. Valmentajasi kanssa käytte henkilökohtaisesti lävitse kaikki sinua pääsykoeprojektissa pohdituttavat asiat. Valmentaja on tukenasi koko kevään ajan valintakokeeseen asti. Kirjojen ilmestymisen jälkeen teet yhdessä valmentajasi kanssa lukusuunnitelman.

Kevään aikana sinulla on käytettävissäsi 10 henkilökohtaista tapaamista valmentajasi kanssa. Tapaamisten sisältö muotoutuu toiveidesi mukaisesti ja tapaamisissa voidaan käsitellä mm. vastaustekniikkaa, käydä lävitse harjoituskokeita, kerrata haastavia sisältöjä valintakoekirjoista tai harjoitella aineistotehtäviä. Valmentajalta saat henkilökohtaista tsemppausta ja tukea koko kevään ajan ja voit olla häneen yhteydessä milloin tahansa. Valmentajat ovat oikeustieteen ylioppilaita.

3. Valmennuskurssiopetus

Saat osallistumisoikeuden Helsingin huhtikuu -iltakurssille sekä kahteen Online-kurssiimme (helmi– ja huhtikuu). Voit siis osallistua joko huhtikuussa alkavaan luokkaopetukseen Helsingissä tai Online-opetukseen. Online-kurssit järjestetään vuorovaikutteisen alustan kautta, mikä mahdollistaa kysymisen opettajalta opetuksen aikana. Voit myös halutessasi osallistua eri kurssien opetukseen, jolloin pystyt valitsemaan juuri sinun aikatauluihisi sopivan opiskelurytmin (HUOM! kurssit ovat opetussisällöltään identtiset). Online-opetukset eivät ole striimattua luokkaopetusta, vaan toteutetaan aidosti etäopetuksena.

Kurssit sisältävät ennen valintakoekirjojen ilmestymistä pidettävän opetuksen, jossa harjoitellaan vastaustekniikkaa ja aineistotehtäviä, tutustutaan yleisimpiin oikeudenaloihin sekä kerrataan vielä pääpointit opiskelutekniikan osalta. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen opetuksissa käydään huolellisesti lävitse pääsykoekirjat asiantuntevien opettajiemme johdolla.

Edellä mainittujen kurssien sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta kotisivuiltamme.

4. Pienryhmäpäivät 2kpl

Kurssiin kuuluu kaksi pienryhmäpäivää, jossa käydään valmentajien johdolla lävitse harjoitustehtäviä ja treenataan vastaustekniikkaa. Pienryhmäpäivät toteutetaan etänä.

5. Harjoituspääsykokeet 4 kpl

Kurssi sisältää neljä harjoituspääsykoetta, joista saa pisteytyksen ja henkilökohtaisen palautteen. Harjoituspääsykokeiden avulla pystyt hyvin seuraamaan millä tasolla osaamisesi on ja harjoittelet pääsykoetilannetta etukäteen.

6. Kurssimateriaali

 • Opetusvideot kaikista opettavista sisällöistä
 • Noin 50 aineistoharjoitusta, joista suurin osa on heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi
 • Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista & tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
 • Opettajien luentomateriaalit
 • Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
 • Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20-25 pääsykoetyylistä tehtävää
 • Valmiit muistikortit opiskelun tueksi
 • Lakipykälälistat valintakoekirjoista
 • Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti
 • Valmentajien tekemä lisämateriaali
 • Pienryhmäpäivien harjoitukset

Milloin?

Oikis-kurssin opetukset alkavat valintasi mukaan helmi- tai huhtikuun Online-ryhmässä tai oikis Huhtikuu Helsinki -kurssilla. Lopullinen aikataulu vahvistuu valintakoemateriaalin ilmestyttyä. Kurssien luennot pääsääntöisesti arkisin klo 17.00-20.30, harjoituspääsykokeita ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 1890 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2023, saat osallistua vastaavalle kurssille puoleen hintaan keväällä 2024.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää oikiksesta ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Jopa 223 ot
Alkaa
Itse valittavissa
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
1890€

”Aivan loistava kurssi! En ikinä olisi näin valmis kokeeseen ilman kurssia! Tiedonanto sujuvaa, opetus laadukasta ja tuutorit iso plussa!”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Todella hyvää opetusta ja juuri sellaista kun kaipaankin. Osaa selittää asiat hyvin ja ymmärrettävästi. Materiaalit ovat todella hyviä ja selkeitä.”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Erityisen hyvää oli luentojen/aihepiirien kokoavat diat, jotka kertautti samalla, muutenkin visuaalisesti todella miellyttäviä dioja. Tykkäsin myös kyssäreistä ennen taukoja.”

Verneri, Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Albert jaksaa olla innostava vaikka on kahlannut nää niin tuhannesti läpi, kiitos että jaksaa vastata alkajien pieniinkin kysymyksiin kunnolla. Monesti siitä aukeaa isompikin kokonaisuus samalla.”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022