Matematiikan perusteet Online syksy 2022

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kenelle?

Jos matematiikan opinnoistasi on jo aikaa ja tarvitset tukea matematiikan perusteisiin, on tämä kurssi tehty sinua varten. Matematiikan perusteet Online syksy 2022 – valmennuskurssilla pääset harjoittelemaan matematiikan laskuja Online-tunneilla. Opettajan pitämän etäopetuksen johdolla selvität kiperimmätkin matematiikan laskutoimitukset.

Kurssi sopii:

  • lukion tai ammatillisen koulutuksen aloittaville opiskelijoille.
  • kaikille, jotka haluavat kehittää matematiikan perusteiden osaamistaan.

Kurssilla käydään läpi laskutoimituksia tehokkaasti ja perusteellisesti, mutta silti hauskalla ja motivoivalla tavalla.

Matalan kynnyksen matematiikan Online-kurssi, jolla saat perustaidot kuntoon!

Etkö pääse osallistumaan etäopetukseen? Tutustu  Matematiikan perusteet Koti 2022 itseopiskelukurssiin.

Mitä?

Kurssilla käydään läpi luvut, murtoluvut, laskutoimitukset, mittaaminen ja mittayksiköt, muuttujat ja yhtälöt sekä taulukot ja diagrammit.

Kurssin sisältö:

  • 10 tuntia opettaja etäopetusta
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

Miten?

Kurssi pidetään etänä 8.-10.8.2022, klo. 17-19.30.  Voit osallistua kurssille vaikka omalta kotisohvalta käsin. Tarkemmat tiedot löydät Moodlesta, jonka tunnukset saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutiedot

AMK-kurssilaisemme saavat kurssin – 50 % hinnalla! Takuuhinnan saat lunastettua ostoskorista. Kaikista kursseistamme on mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa  usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Toni on täällä sinua varten, s-posti toni.hosiaisluoma@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Kaupunki
Kurssin laajuus
10 ot
Alkaa
8.8.2022
Päättyy
10.8.2022
Kurssin hinta
59€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625