Lääkis Vip Helsinki 2023-2024

Viptakuu -kurssi on markkinoiden laajin valmennuskokonaisuus, joka koostuu Lääkis syys- tai lokakuu -kurssista sekä erillisestä kertauskurssista.

 • 396 oppituntia opettajajohtoista lähi- ja etäopetusta
 • yli 4 000 tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen, kattavat teoriat opetusvideoineen
 • 8 korjattavaa harjoituspääsykoetta
 • Lääkisnetin, opettajien ja tutoreiden jatkuva tuki
 • Oma henkilökohtainen tutor

Kurssin rakenteeseen on sisällytetty lukion fysiikan, kemian ja biologian järjestelmällinen opetus sekä ohjattu kertaus erillisellä kertauskurssilla. Näin varmistat vahvan osaamispohjan ja laskurutiinin. Saat tueksesi myös oman henkilökohtaisen tutorin.

Huomaa kurssiin liittyvä tyytyväisyystakuu!

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
449 ot
Alkaa
19.9.2023
Päättyy
25.5.2024
Kurssin hinta
3290€
 • Kenelle?

  Lääkis Vip Helsinki 2023-2024 -kurssi sopii kaikille,

  • joilla on mahdollisuus panostaa pyrkimiseen pitkäjänteisesti
  • jotka kaipaavat aikataulullista ja opetuksellista apua sisältöjen oppimiseksi ja omatoimisen harjoittelun tueksi
  • jotka pääsykoevalmentautumisen lisäksi korottavat fysiikan, kemian tai biologian yo-kokeen arvosanoja
  • jotka tarvitsevat oppimisensa tueksi kaikkein kattavimman sisällöllisen opetuksen ja harjoittelun

   

  Suosittelemme kurssia erityisesti pyrkijöille,

  • joiden osaaminen valintakoeaineissa vastaa kouluarvosanaa 8 tai on sen alle (yo-kokeessa keskitason E osaaminen). Oppiminen paranee ja kehitys nopeutuu, kun yksin tekemisen sijaan teoria opiskellaan esimerkein ja tehtävien kautta opettajan avulla.
 • Opetus

  Kurssin opetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min):

  Lääkis syyskuu ilta Helsinki 2023-2024 tai Lääkis lokakuu ilta Helsinki 2023-2024 -kurssin opetus 272-299 oppituntia. Voit itse valita, kumman kursseista valitse pääkurssiksesi. Opetus tapahtuu lähiopetuksena.

  Lääkis etäopetus huhtikuu päivä 2024 -kurssia vastaava kertauskurssi 97 oppituntia. Opetus tapahtuu etäopetuksena arkipäivisin ja osittain myös iltaisin..

  Opiskelutekniikkakurssi 16 oppituntia. Kurssi pidetään etäopetuksena lokakuussa. Opiskelutekniset taidot luovat perustan valmistautumiselle. Opiskelutekniikkakurssimme perustuu tutkimuksissa tehokkaiksi havaittuihin opiskelumenetelmiin ja kurssilla saat tietoa kuinka voit tehostaa omaa opiskelua ja oppimista. Käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Kurssilla keskitytään omien vahvuuksien ja kehitettävien osa-alueiden tunnistamiseen sekä tehdään paljon käytännönharjoituksia.

 • Kurssin muu sisältö

  Kurssiin kuuluu kaikki samat elementit kuin muihinkin etäopetus tai lähiopetuskursseihimme. Niiden lisäksi kurssiin kuuluu seuraavat lisäelementit:

  Henkilökohtainen valmennustapaaminen

  Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa sovitaan tapaaminen, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Henkilökohtainen opastus pääsykoeprosessin ja valmennuskurssin osalta pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua. Tällöin valitaan kurssit, joille haluat osallistua.

  Kahdeksan korjattavaa harjoituspääsykoetta 53 oppituntia

  Vip kurssiin kuuluu kahdeksan korjattavaa ja pisteytettävää harjoituspääsykoetta (muilla kursseilla kokeita korjataan viisi).

  Henkilökohtainen tutor

  Tällä kurssilla saat itsellesi henkilökohtaisen tutorin, joka on tukenasi aina valintakokeeseen saakka. Tutorisi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä oman tarpeesi mukaisesti ja tsemppaa sinua sekä huolehtii, ettei mikään asia jää sinulle epäselväksi. Tutorisi on lääketieteellisen alan opiskelijia, joten hän osaa kertoa sinulle parhaiten, kuinka opiskelupaikka saavutetaan.

 • Aikataulu

  Lääkisnetti avautuu 12.6.2023, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Kurssin opetus alkaa syyskuussa. Lähiopetusta on keskimäärin 2-3 kertaa viikossa arki-iltaisin klo 16.30 tai 17.00 alkaen. Yksi opetuskerta kestää 3 tuntia. Tarkemman opetusaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua.

  Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä. Kurssin varausmaksu on 20% kurssin kokonaishinnasta.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Markkinoilla olevista valmennuskurssijärjestäjistä vain me tarjoamme sinulle kaksi takuuta.

  Hintakuu:

  • Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan!

   

  Tyytyväisyystakuu:

  • Voit osallistua opetukseen 2 kertaa / oppiaine ja päättää sen jälkeen vastaako kurssi odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.