Lääkis tammikuu Helsinki 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti Suomen suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä. Meillä on lähes 50 vuoden kokemus yliopistotason valmennuskursseista, joten me todellakin tiedämme miten tehokkaat kurssit syntyvät.

Lääkis tammikuu Helsinki 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella. Opettajan pitämät lähiopetusluennot tekevät opetuksesta henkilökohtaisempaa.

Etenkin lähiaikoina kirjoittaneille tämä kurssi on täydellinen! Helsingissä järjestettävä valmennuskurssi pidetään hyvissä ajoin ennen valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten vaadittavien tietojen ja taitojen omaksumiseen. Älä missaa 100 % tyytyväisyystakuuta ja huikeita ennakkovaraajaetuja!

Mitä?

Tammikuun kurssilla käydään läpi tehokkaasti kaikki valintakokeessa vaadittavat osa-alueet fysiikasta, biologiasta ja kemiasta. Lisäksi pääset täydentämään oppejasi erilaisten opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla. Näin saat hyvin etumatkaa, kun tiedät millaiset pääsykokeet sinua odottavat.

Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssin opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia.

Vertaistueksi saat vielä tutorimme, jotka auttavat ja tsemppaavat sinut menestykseen, jotta olet parhaimmillasi, kun h-hetki eli pääsykoepäivä vihdoin koittaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 171 oppituntia luokkaopetusta: fysiikkaa 61, kemiaa 49, biologiaa 57, pääsykoevalmentautumista 4 ja harjoituspääsykokeita
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • Kotikurssin opetusvideot
  • vastaavan onlinekurssin opetustallenteet
  • harjoituspääsykokeet
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

Katso esimerkki opetusvideosta: 

Miten?

Kurssi järjestetään lähiopetuskurssina Helsingissä ja opetusta on arki-iltaisin, 3-4 krt viikossa. Näin sinulle jää halutessasi lukuaikaa päivällä ja pääset syventymään epäselviksi jääneisiin aiheisiin yksityiskohtaisemmin illalla. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa,  jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Kiinnostaako lisätieto pisterajoista ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1691.5O€
1990€

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
171 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
1691.5€ 1990€

”Paljon hyviä vinkkejä pääsykokeiden tärpeistä!”

Lääkis Tammikuu Helsinki Ilta 2021 -kurssilaisen palaute

”On loistavaa, että opettaja selittää auki yksinkertaisimmatkin asiat ilman, että pitää niitä itsestäänselvyyksinä”

Lääkis Tammikuu Helsinki Ilta 2021 -kurssilaisen palaute

”Opetus erittäin selkeää ja oli helppo pysyä perässä. Piirrustukset opetuksen tukena olivat aivan mainioita, auttoivat ymmärtämään ja hahmottamaan asioita entistä paremmin. Huumori mukana oppitunneilla iso plussa.”

Lääkis Tammikuu Helsinki Ilta 2021 -kurssilaisen palaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625