Lääkis syyskuu päivä Helsinki 2022-2023

Eezy Valmennuskeskuksen Lääkis Helsinki päivä syyskuu -kurssi on laaja kokonaisuus, jonka aikana käydään rauhallisessa tahdissa läpi valintakokeessa vaadittava sisältö. Kurssin kuluessa on hyvin aikaa käsitellä perusasioita, laskea, harjoitella erilaisia tehtäviä sekä tehdä monta harjoituskoetta.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu lääketieteen valintakokeeseen valmistautuville, jotka tarvitsevat opiskelunsa tueksi pitemmälle aikavälille jaksottuvaa valmennuskurssia. Samalla voit prepata yo-kokeiden ainereaaleihin, mikäli olet korottamassa arvosanojasi. Kurssin kesto mahdollistaa parhaiten valintakokeessa vaadittavien tietojen omaksumisen erityisesti niille, joiden fysiikan ja kemian perustiedot sekä tehtävärutiini vaativat kertaamista ja kehittämistä. Suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Älä ohita tyytyväisyystakuuta ja huikeita ennakkovaraajan etuja!

 

Mitä?

Kurssin sisältö:

Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka (4 oppituntia)

Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään tekijät, joista onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

 

Online -opetus: Lääkis matematiikka (26 oppituntia)

Kurssin aluksi kerrataan matematiikan perusaihealueet, joita tarvitset fysiikan laskujen pohjalle. Käsiteltäviä aihealueita ovat: reaalilukujen peruslaskutoimitukset, yhtälönratkaisu, prosenttilaskenta, verrannot, geometria, vektorit, trigonometria, eksponentti- ja logaritmiyhtälöt, graafiset esitykset, fysiikan suurelaskenta, yksikkötarkastelu ja merkitsevät numerot.

Olemme uudistaneet Lääkis matematiikan tehtävät ja saat ne käyttöösi syyskuun alussa. Uusi tekniikka mahdollistaa tehtävien toteuttamisen niin, että jokaisella uudella suorituskerralla tehtävissä on uudet lukuarvot. Voit harjoitella fysiikan ja kemian laskutehtävien pohjaksi tarvittavia matematiikan osa-alueita niin paljon kuin koet tarpeelliseksi! Vastaavaa ei ole tarjolla kellään muulla toimijalla!

 

Lähiopetus: 231 oppituntia, josta fysiikka 95, kemia 76 ja biologia 60

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on useita haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat keskeisessä roolissa kurssillamme, kun rakennat valintakokeessa vaadittavan osaamispohjan sekä itsevarmuuden omaan osaamiseesi. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla.

Lukion periodimuotoisen opiskelutavan vuoksi monelle pyrkijälle lukiokurssien tieto on jäänyt irralliseksi ja asioiden liittyminen toisiinsa epäselvää. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan opiskeltavista aineista ja opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan, mitkä asiat ovat oleellisia.

Kurssilla aikaa on varattu 3-6 opetuskertaa jokaista lukion fysiikan ja kemian kurssia varten. Kurssin opetuskerroilla käsitellään teoriaa, joka avataan esimerkein, sovelletaan tietoa sekä lisäksi harjoitellaan runsaasti erilaisten tehtävien avulla.

Lisäämme kurssin loppuun myös ennakkomateriaalin opetuksen, mikäli sellainen kuuluu tulevan vuoden vaatimuksiin.

 

Lääkisnetti ja Lääkistube -materiaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva materiaali. Lääkisnetistä löydät teoriaa, 3800 tehtävää sekä Lääkistuben fysiikan ja syksyn 2022 aikana valmistuvan kemian kokonaisuudet.

 

Online -kurssin tallenteet 

Saat käyttöösi kaikkien aineiden vastaavan Online- kurssin opetuksen tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita niin moneen kertaan kuin koet tarvitsevasti sekä korvata mahdolliset poissaolot.

 

Harjoituskokeet (33 oppituntia)

Kurssiin kuuluu viisi harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla pääset testaamaan omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

 

Tutorit tukenasi

Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 

 

Miten?

Fysiikan, kemia ja biologian opetus järjestetään lähiopetuksena Helsingissä lokakuusta alkaen. Matematiikan opetus järjestetään Online-opetuksena syyskuussa. Itsenäinen harjoittelu kurssin opetuskertojen lisäksi tapahtuu oppimisympäristöstä löytyvien videoiden ja materiaalien avulla.

 

Milloin?

Saat Moodlen oppimisympäristön tunnukset sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset aloittamaan opiskelun välittömästi opetusvideoiden ja materiaalin avulla.

Kurssin opetus pidetään ajalla 12.9.2022-20.5.2023. Opetusta on 1–3 kertaa viikossa tyypillisesti klo 9:00-12:00 tai 12:00-15:00. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen oppimisympäristöstä.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 2490 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 660 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä

 

Kurssitakuu

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

 

Alennukset

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1992€
2490€

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
261 ot
Alkaa
12.9.2022
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
1992€ 2490€

”Opettajat ovat aivan älyttömän hyviä ja taitavia. He osaavat auttaa ja selittää asiat, kunnes ne ymmärtää kunnolla. Erityisen iso plussa ja kiitos fysiikan opettajalle, jonka panostus opettamiseen ja kurssiimme on ollut täysi 100%!!!”

Helsingin lääkis syyskuu -kurssilainen 2022

”Kaikille tosi iso peukku. Opetus on laadukasta ja kaikilla selkeästi laaja ammattitaito. Tunneilla sai kokeneempikin hakija poimittua hyviä juttuja omaan osaamiseen. Todella tyytyväinen olen opetukseenne.”

Helsingin lääkis syyskuu -kurssilainen 2022

”Petteri käy asiat erittäin havainnollistavasti ja järjestelmällisesti läpi! Osaa motivoida ja selittää aina juurta jaksaen alusta jos ei heti ymmärtänyt. haluaa aidosti saada kurssilaiset oppimaan.”

Helsingin Lääkis syyskuu ilta -kurssilainen 2022