Lääkis Online tammikuu päivä 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  LUE KURSSILAISTEMME PALAUTTEITA!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista todella kovaa, sillä hakijoita on valtava määrä vuodesta toiseen. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat kurssit syntyvät.

Lääkis Online tammikuu päivä 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Etänä järjestettävä valmennuskurssi pidetään hyvissä ajoin ennen valintakoetta, joten se sopii mitä parhaiten vaadittavien tietojen ja taitojen omaksumiseen ja voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi täsmällisesti ja rauhallisesti pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiluennoille.  Älä missaa 100 % tyytyväisyystakuuta ja huikeita ennakkovaraajan etuja!

Mitä?

Tammikuun kurssilla käydään läpi tehokkaasti kaikki valintakokeessa vaadittavat osa-alueet fysiikasta, biologiasta ja kemiasta. Lisäksi pääset täydentämään oppejasi erilaisten opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla. Näin saat hyvin etumatkaa, kun tiedät millaiset pääsykokeet sinua odottavat.

Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssin opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia. Vertaistueksi saat vielä tutorimme, jotka auttavat ja tsemppaavat sinut menestykseen, jotta olet parhaimmillasi, kun h-hetki eli pääsykoepäivä vihdoin koittaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 171 oppituntia etäopetusta: fysiikkaa 61, kemiaa 49, biologiaa 57, pääsykoevalmentautumista 4 ja harjoituspääsykokeita
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • Kotikurssin opetusvideot
  • vastaavan onlinekurssin opetustallenteet
  • harjoituspääsykokeet
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

Katso esimerkki opetusvideosta: 

Miten?

Kurssi järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arkisin klo 8.30-16.00, 3-4 krt viikossa. Näin sinulle jää myös aikaa harrastuksille ja vapaa-ajalle. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Veera on täällä sinua varten, s-posti veera.rosama@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää lääkiksen pääsykokeista ja pisterajoista? Klikkaa tästä!

Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset täältä.

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1512€
1890€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
171 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
1512€ 1890€

”Kurssi on ollut todella hyvä. Materiaalit ovat valmiina niin helppo lähteä opiskelemaan. Kurssin opettajat pitäneet pääosin mielenkiintoisia tunteja ja se on kiva että luennot pääsee näkemään jälkeenkin päin.”

Melissa, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Tuli sellainen fiilis, että opettajaa kiinnosti, miten meillä menee, esimerkiksi kysymällä päivän fiilistä numeroasteikolla 1-10.”

Lääkis Tammikuu Online 2021 -kurssipalaute

”Suurimmat kiitokset kuuluu fysiikan opettajalle, joka onnistui tuomaan minulle ihan uutta näkökulmaa fysiikkaan ja auttoi ymmärtämään fysiikkaa paljon syvemmin kuin aiemmin. Tämä tietenkin helpotti laskujen laskemista huomattavasti. Tuntuu, että sain vihdoin kiinni siitä, mistä fysiikassa oikeasti on kyse. Rauhallinen eteneminen ja teorioiden perinpohjainen selittäminen auttoi valtavasti. Kiitos!!! Kiitokset myös biologian opettajalle hauskoista, mielenkiintoisista ja motivoivista luennoista!!”

Siiri, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Kaikkiaan hyvää ja selkeää opetusta. Etenkin biologian ope saa tylsähköistä ja tarpeettoman tuntuisista aihealueista aina mielenkiintoisia!”

Aleksi, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen

”Opettaja kävi mukavan syventävästi asioita läpi. Tärkeää asioiden aito ymmärtäminen, ei pelkkä kaavojen ulkoa muistaminen.”

Lääkis Tammikuu Online 2021 -kurssipalaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
Lääketieteen kurssien valmennusjohtaja
veera.rosama@eezy.fi