Lääkis matematiikka 2022-2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät. Luota siis markkinajohtajan laatuun ja kokemukseen.

Lääkis matematiikka 2022-2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia itsenäiseen opiskeluun. Tämä kurssi on täydellinen matematiikan preppauskurssi, josta saat apua valintakokeen fysiikan tehtäviä varten. Sopii myös hyvin pitkän matematiikan lukeneille opiskelijoille!

Mitä?

Lääkis matematiikka 2022-2023 – valmennuskurssi on tukenasi itsenäisessä opiskelussa. Voit tehdä kurssin mistä päin maailmaa tahansa, oman elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisevinta ei ole se missä opiskelet, vaan ensiluokkainen opetus ja opetusmateriaali, mistä meillä ei todellakaan tingitä. Kurssilla käydään läpi kaikki valintakokeen kannalta tärkeimmät aineet, harjoitustehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä teet Lääkisnetissä juuri silloin kuin haluat ja opetusvideoita voit katsoa rajattomasti. Vaikka pääsääntöisesti opiskeletkin itsenäisesti, on sinulla tällä kurssilla myös mahdollisuus kysyä apua opettajalta. Kiperiin kysymyksiin ei siis tarvitse arpoa vastausta Googlesta.

Kurssilla voit kerrata opetusvideoiden ja tehtävien avulla ne matematiikan aihealueet, jotka ovat valintakokeen kannalta oleellisia ja käydä läpi vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta niin monta kertaa, kuin tarve vaatii.

 

Kurssin sisältö:

 • 26 oppituntia opetusvideoita
 • harjoitustehtäviä mallivastauksineen
 • sähköinen oppimisympäristö
 • mahdollisuus kysyä opettajalta
Matematiikan aihealueet
  • reaalilukujen peruslaskutoimitukset
  • yhtälönratkaisu
  • prosenttilaskenta
  • verrannot
  • geometria
  • vektorit
  • trigonometria
  • eksponentti – ja logaritmiyhtälöt
  • graafiset esitykset
  • fysiikan suurelaskenta
  • yksikkötarkastelu
  • merkitsevät numerot

 

Katso lyhyt esimerkki opetusvideosta:

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Tarkemmat lisätiedot löydät Moodlesta.

Maksutiedot

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Jos haluat lukea lisää esimerkiksi lääkiksen pisterajoista –  klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 127.5O€
150€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
26 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
127.5€ 150€

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Kemian pikkukokeet hyviä. Opettajat hyvin mukavia!!”

Helsingin Lääkis syyskuu ilta -kurssilainen 2022

”Biologian ja kemian opettajille en keksi juuri risuja. Opetus oli hyvää ja molemmilta sai paljon positiivista tsemppiä. Isot kiitokset kaikille teille kolmelle kurssista!”

Oulun Lääkis syyskuu -kurssilainen 2021-2022

 

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Fysiikka Marraskuu 2021 -kurssipalaute

”Kaikki opettajat erittäin ammattitaitoisia ja osaavat valmentaa hyvin nimenomaan pääsykokeeseen! Osaaminen parantunut paljon lukiosta kurssin aikana.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625