Kauppatiede helmikuu Helsinki ilta 2023

Kenelle?

Eezy Valmennuskeskus on paitsi Suomen suurin ja tuloksekkain kurssijärjestäjä, meillä on myös alan pisin kokemus yliopistopuolen kursseista. Kurssiemme laadusta kertoo parhaiten se, että kyselyn mukaan täydet 100 % kauppiskurssilaisistamme suosittelisi meidän kurssia kaverilleen.

Laajin kauppiksen lähiopetuskurssimme, joka sopii hyvin aloittelijoille. Kurssin pitkä kesto ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat sen, että tulet opiskelleeksi kaikkia osa-alueita rauhassa ja huolellisesti. 

Mitä?

Helmikuussa alkavalta kurssilta saat kaiken mitä tarvitset ottaaksesi askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Olemme tehneet sinulle valmiin opetussuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet loogisessa järjestyksessä. Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein.

Sinulla on koko kurssin ajan opettajan tuki käytettävissäsi ja aina mahdollisuus kysyä apua. Valmennuskurssiltamme saat ammattitaitoisen opetuksen tueksi runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeet – laskareita unohtamatta!

Kurssin sisältö:

• 190 oppituntia lähiopetusta (joista 56 harjoituskokeita) + opetustallenteet Online-kurssilta
• 3200+ tehtävää
• 14 harjoituspääsykoetta
• 162 oppituntia opetusvideoita
• tehtäväkirja
• tutorointi sekä laskarit
• sähköinen oppimisympäristö, Kauppisnetti

Matematiikka 44 ot
Taloustieto ja soveltava 40 ot
Historia 36 ot
Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 4 ot
Laskarit 8 ot

 

Katso esimerkki opetusvideostamme:

Miten?

Kurssin pitkä kesto ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat sen, että tulet opiskelleeksi kaikkia osa-alueita rauhassa ja huolellisesti. Valmis opetussuunnitelma rytmittää lukemistasi ja tutorimme ovat valmiina auttamaan sinua kiperissä tilanteissa.

Kurssi järjestetään lähiopetuskurssina Helsingissä pääosin arki-iltaisin 1-3 krt / viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa. Videot ja harjoitustehtävät saat käyttöösi heti ja pääset välittömästi opintojen pariin. Opetusta on 1-3 kertaa viikossa klo 17-20 välillä. Saat kurssiaikataulun viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

kauppatiede valmenuskurssi

Kurssitakuut & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin edullisemmin.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Tarjoamme sinulle myös Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Asiakaspalvelu

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Haluatko lukea lisää esimerkiksi kauppiksen pisterajoista tai pääsykokeista – klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme myös ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä pääsykokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
190 ot + 162 ot
Alkaa
Helmikuu 2023
Päättyy
Kesäkuu 2023
Kurssin hinta
690€

”Ihan hyvin valmentava kurssi ottaen huomioon etten ole käynyt lukiota ja nyt pärjään ainakin harjoituskokeissa loistavasti👍”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Super hyvät materiaalit ja opettajat!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Erityis kiitos vielä historian luennoitsija Michael Halilalle, uskomattoman ammattitaitoista opetusta.”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Pääsin valintakokeen kautta sisään, materiaalit toimivat hyvänä harjoituksena.”

Kauppatieteiden kurssilainen 2021

”Pääsin opiskelemaan! Aloitan 31.8. Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa kauppatieteen opinnot.”

Kauppatieteiden kurssilainen 2021

Kurssin opettajat

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kaikilla kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee opetusta sisältäviä kurssejamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen kauppistiimi!
Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.

Jere Wikström

Jere Wikström on kauppatieteen maisteri, joka viimeistelee myös oikeustieteen maisterintutkintoaan. Jerellä on yli kymmenen vuoden kokemus valmennuskursseilla työskentelystä.

Toni Hosiaisluoma

Filosofian maisteri Toni Hosiaisluoma opettaa valmennuskursseilla Helsingissä ja online-kursseilla. Hänen pääaineensa yliopistolla oli matematiikka ja sivuaineena hän opiskeli fysiikkaa. Toni on aikaisemmin toiminut opetustehtävissä useilla Helsingin yliopiston matematiikan kursseilla. Tonin kiinnostus innostaviin ja tehokkaisiin matematiikan opetusmenetelmiin tarttuu muihinkin!

”Uskon, että ihan jokainen voi päästä kiinni matematiikan kiehtovaan maailmaan.”