Historia Online, Helsingin yliopisto 2023

Eezy Valmennuskeskuksen Historia online  -kurssi valmentaa sinut Helsingin yliopiston historian pääsykokeeseen. Kurssin pääpaino on pääsykoealueen tietojen omaksumisessa. Kurssin aikana opit historian pääsykoevastauksessa vaadittavan tietynlaisen essee- sekä aineisto-/dokumenttitehtävän vastaustekniikan.

 

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille Helsingin yliopiston historian valintakokeisiin valmistautuville.

 

Mitä?

Kurssin alku keskitytään vastaustekniikan hiomiseen. Harjoittelu alkaa heti kurssin alussa essee- ja aineistotehtävillä, jolloin samaan aikaan tulee kerrattua lukion historian kurssien sisältöä. Pääsykokeen aika-alueen/teeman julkistamisen jälkeen saat opettajalta kirjasuositukset, joiden avulla pääset heti teeman tärkeimpiin kokonaisuuksiin kiinni. Kurssin opetus auttaa hahmottamaan ja syventämään keskeisiä sisältöjä. Harjoituspääsykokeen avulla pääset testaamaan osaamistasi sekä harjoittelemaan koetilannetta etukäteen.

 

Kurssin sisältö:

Ennakkotehtävät

Ennen kurssin alkua, maalis-huhtikuun vaihteessa, saat ennakkotehtävät, joiden avulla aloitat vastaustekniikan harjoittelun. Vastaukset palautetaan opettajalle kurssin alussa.

Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka (4,5 ot)

Opiskelutekniikassa keskitytään historian valintakoevalmistautumista tukeviin luku- ja muistiinpanotekniikoihin, lukusuunnitelmaan ja ajankäytön hallintaan. Tehokkaat luku- ja muistiinpanotekniikat helpottavat asiasisältöjen yhdistämistä laajojen kokonaisuuksien osalta sekä ydinkohtien muistamista vastausta laadittaessa. Opiskelumenetelmät ja ajanhallintataidot korostuvat erityisesti valmistautumisaikataulun ollessa tiivis.

Opetus (53,5 oppituntia)

Ennen pääsykoemateriaalin ilmestymistä kerrataan lukion kurssisisältöjä essee- ja aineistotehtävien kautta. Opetuskerroilla asiantunteva ja kokenut opettajamme käy läpi pääsykoeaineiston keskeiset asiat, jotka kootaan teemoittain suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Vastaustekniikan harjoittelu

Historian kokeessa vastaustekniikka on ratkaisevassa roolissa. Vastaustekniikan harjoittelu aloitetaankin heti kurssin alussa, jotta opit historian vastaukselle tyypillisen KOFF -rakenteen. Opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta vastaustekniikastasi ja sisällöllisestä osaamisestasi.

Kurssimateriaali

Mikäli pääsykoemateriaali perustuu edelleen nimettyyn ajanjaksoon, saat pikimmiten valintakoetietojen julkaisun jälkeen kirjallisuuslistan. Listalta löydät nopeasti valintakokeen kannalta keskeiset teokset oman opiskelun tueksi. Saat lisäksi teema -materiaalin keskeisistä aikakauden ilmiöistä ja tapahtumista sekä lukumateriaalia. Opettaja lisää kurssikertakohtaiset materiaalit sähköiseen oppimisympäristöön opetuksen yhteydessä.

Harjoituspääsykokeet (8 ot)

Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat osaamistasi sekä harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa. Opettaja palauttaa molemmat kokeesi arvioituna ja pisteytettynä. Samalla saat henkilökohtaiset kommentit osaamisestasi. Kokeet käydään yhteisesti läpi ja samalla kerrataan keskeisimmät asiakokonaisuudet.

 

Miten?

Kurssi järjestetään etäopetuksena Teams -verkkoalustalla. Etäopetuksena pidettävällä online -kurssilla osallistut opetukseen suorassa lähetyksessä. Samalla voit esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun muiden kurssilaisten kanssa chatin tai mikrofonin kautta.

 

Milloin?

Huhti-toukokuu 2023. Kurssin opetus järjestetään arkisin 2-3 kertaa viikossa klo 17-20/21 ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 10-13 tai 10-14.

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin tarkemman aikataulun ja kurssikäytännöt kaksi viikkoa ennen kurssinalkua. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 690 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
66 ot
Alkaa
Huhtikuu 2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
690€

”Loistava opettaja, joka tietää paljon kaikista historian aihealueista. Muutenkin mukava ja helposti lähestyttävä opettaja!”

Werneri, historian Online-kurssilainen 2022

”Kiitoksia onnistuneesta kurssista! Ensi vuonna nähdään taas jos en nyt pääse sisään.”

Matti, Historia Online 2021

”Opettajaa oli yksinkertaisesti ilo kuunnella.”

Sampo, Historia Online 2021

”Opettajan muistiinpanot ja hänen tietämys asiasta oli erittäin hyvä. Muistiinpanot auttoi lukemisprosessissa täydentävästi. Materiaalit, mitä kurssilla sai oli kattavat ja ne auttoivat opiskelua kohti pääsykoetta.”