Farmasianetti aineisto-osuus 2023

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten pääsykokeisiin ei missään nimessä kannata lähteä takki auki. Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa, on opiskelupaikan saamiseksi oltava valmis tekemään töitä. Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Tällä farmasian valmennuskurssilla hiot aineistokokeiden ja tehtävien avulla osaamisesi sellaiselle tasolle, jossa niiden farmasian valintakokeessa kuuluukin olla. Kurssi soveltuu kaikille, jotka kaipaavat harjoitusta aineistokokeessa vaadittavien taitojen harjoitteluun.

Opiskele oman elämäntilanteesi ja aikataulusi mukaan! Monipuolinen tehtävä- ja aineistokoepaketti auttaa sinua valmistautumaan farmasian aineistokoeosuuteen. 

 

Kurssin sisältö:

  • 240 aineistotehtävää
  • 12 aineistokoeharjoitusta (joista 3 on harjoituspääsykokeissa)
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Miten?

Farmasianetissä olevia tehtäviä ja kokeita voit tehdä oman aikataulusi ja opiskelutahtisi mukaan – vaikka omalta kotisohvalta käsin. Pääset myös näkemään edistymiskäyräsi reaaliaikaisesti ja halutessasi näet myös, miten muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Voit ilmoittautua kurssille koska vain ja materiaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 100 euroa.  Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
240 tehtävää
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
100€

”Helppo seurata etenemistä ja paljon tehtäviä.”

Helmileena, farmasian kurssilainen 2022

”Monipuolisesti ja jäsennellysti runsaasti erilaisia tehtäviä, joita oli helppo tehdä ja tarkistaa! Myös oman etenemisen näki sieltä hyvin. Tykkäsin farmasianetistä! Mahtava sovellus!”

Sanni, farmasian kurssilainen 2022

”Mukava määrä tehtäviä eri aihealueista. Helppo ottaa käyttöön ja tuli tutuksi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Käyttökokemus myös hyvä.”

Sofia, farmasian kurssilainen 2022