Arkkitehti piirustus ja suunnittelu etä 2022

Arkkitehti piirustus ja suunnittelu etä -kurssi tukee itsenäistä valmistautumistasi sekä mahdollisuuden valmentautua ohjatusti sekä valintakokeen ennakkotehtävävaiheeseen että piirustus- ja suunnittelukokeeseen turvallisesti etänä. Etäkurssin avulla voit halutessasi aloittaa harjoittelun jo joulukuussa ja jatkaa harjoittelua koko kevään valintakokeeseen asti.

Kurssin sisältö

Etäopiskelukurssilla tutustut valintakoetehtävin vaatimustasoon, kehität piirustus- ja esitystekniikkaa, kuvallista ilmaisua, taitoa suunnitella ja koota annetut osatekijät mielekkääksi kokonaisuudeksi. Samalla saat opettajaltamme tärkeää palautetta, jonka pohjalta voit korostaa vahvuuksiasi ja kehittää heikompia alueitasi. Sähköisessä oppimisympäristössä voit tutustua myös muiden etäkurssilaisten tekemiin töihin samasta aiheesta.

Kurssimateriaali sisältää piirustus- ja esitystekniikkaan liittyvän teoriakoosteen, neljä tehtäväsarjaa, joissa kussakin on 3-4 tehtävää, tehtävien palautusaikataulun sekä vanhoja valintakoetehtäviä.

Sähköisestä oppimisympäristöstä löydät verkkovideot seuraavista aiheista: sommittelu, tilan kuvaaminen, musta-valkoesittäminen, värioppi ja rakentelu. Tiiviillä videoilla opettaja antaa vinkkejä, mitä pitää huomioida arkkitehtikokeeseen valmistautumisessa.

Verkkoluennolla helmikuussa opettajamme käyvät läpi kevään ennakkotehtävät, tekniikat ja arvosteluperusteet, antavat vinkkejä materiaalivalintoihin ja tekniseen toteutukseen sekä töiden valokuvaamiseen. Verkkoluento toteutetaan suorana online-lähetyksenä Teams-alustan kautta. Luennolla on kysymysmahdollisuus.

Verkkoluennolla toukokuussa opettajamme käyvät läpi piirustus- ja suunnittelukokeen välinelistan ja antavat vinkkejä hankintoihin, käsittelevät eri mittaisten koetehtävien ajankäyttöä ja työn eri vaiheiden mitoittamista sekä mitä ja miten kannattaa harjoitella ennen koetta. Luennolla on kysymysmahdollisuus.

Valittavanasi on kaksi aloitus- ja palautusaikataulua. Työt palautetaan digitaalisena kuvatiedostona sähköiseen oppimisympäristöön. Opettaja pisteyttää kaikki tekemäsi työt ja antaa kirjallisen palautteen noin 2 viikon kuluessa. Palautteessa on huomioitu piirtämis- ja toteutustaito, tekniikka, sommittelu, ideat sekä niiden välittyminen, omaperäisyys ja kullekin tehtävälle ominaiset piirteet.

Kysymyspalstan ja mahdollisten muiden opettajan antamien kanavien kautta voit lähettää opettajalle kysymyksiä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Moodlen sähköisen oppimisympäristön tunnukset, jonka jälkeen voit aloittaa valmistautumisen valitsemasi aikataulun mukaan.

 

Palautusaikataulu

Kurssi 1: 20.1.2022, 24.2.2022, 1.4.2022 ja 5.5.2022

Kurssi 2: 24.2.2022, 24.2.2022, 1.4.2022 ja 5.5.2022 (tässä aikataulussa kaksi ensimmäistä tehtäväsarjaa palautetaan yhdessä)

Voit valita vapaasti sinulle paremmin sopivan aikataulun.

 

Hinta: 360 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
1.12.2021
Päättyy
12.6.2022
Kurssin hinta
360€

Varasto loppu

”Kannustavia kommentteja ja kehittäviä kritiikkejä”

”Kurssilla oli hauska porukka, eri taitotasoisia ja hyvin erilaisia tyylejä.”

”Ilmapiiri oli ihanan lämmin ja ohjaajat todella mukavia sekä sympaattisia!”

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Mia Göcer
Arkkitehtikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: mia.gocer@eezy.fi
Puh: 020 7280 353