AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala Online, elokuu 2022

Kenelle?

Oletko löytänyt kutsumuksesi sote-, liikunta- tai kauneudenhoitoalalta ja tulevaisuuden työnkuvasi voisi olla esimerkiksi liikunnanohjaaja, terveydenhoitaja tai vaikkapa kätilö? Kaipaako unelmiesi opintopaikan saavuttaminen toteutuakseen kunnon lisäboostia? Jos vastasit kyllä, on valmennuskurssimme kuin tehty sinua varten!

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala Online, elokuu 2022 – kurssi sopii kaikille syksyllä ammattikorkeakouluun hakeville. Valmennuskurssin opetusmäärä on laaja ja monipuolinen, ja se on erityisen tehokas etenkin, jos opinnoistasi on jo kulunut hetki aikaa ja tarvitset apua AMK-valintakokeessa menestymiseen. Matematiikan opetustahti on hitaampi, kuin muilla kursseilla.

100% kevään kurssilaisista suosittelisi kurssia muille! Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiopetukseen. Matikkapainotteinen kurssi on täydellinen myös matematiikan taitojen preppaukseen. 

 

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, eettisten taitojen hallitsemista, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. Elokuussa alkavalta kurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi SOTELI-alan AMK-valintakokeessa. Valmennuskurssi on matikkapainotteinen, joten jos koet haasteita etenkin matematiikan kanssa, on tämä loistava mahdollisuus taitojen preppaukseen.

Kurssin opetuksessa käydään läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Opetusaikataulua seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta varten tehokkaasti ja huolellisesti. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Saat myös käyttöösi kevään 2022 online -kurssin luentotallenteet.

Kurssin sisältö: 

 • 83 oppituntia etäopetusta opettajan johdolla
 • 58 oppituntia opetusvideoita (enemmän, kuin kellään toisella toimijalla!)
 • Yli 2100 eritasoista tehtävää 
 • 5 harjoituspääsykoetta
 • Luentotallenteet kevään online-kurssilta
 • Teoria tärkeimmistä asioista
 • Opettajan tuki ja mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat keräämäämme dataa siitä, mikä kokeessa on haastavinta. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 3 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 3 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot 7 opetuskertaa
Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Laskuharjoitukset 2 kertaa
Laskuharjoituksissa eli laskareissa pääset harjoittelemaan matematiikkatutorin johdolla haastavia tehtäviä. Tutor neuvoo ja vastaa kysymyksiin.
Eettiset taidot ja tunneälytaidot 1 opetuskerta
Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä. Lisäksi kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa. Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 

 

Katso lyhyt tiivistelmä matemaattisten taitojen opetusvideosta:

 

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään online-kurssina. Kurssilla osallistut etänä opettajan pitämään opetukseen ja mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään opettajalle kysymyksiä opintoihin liittyen. Kiperiä kysymyksiä ei siis tarvitse pohdiskella tai googlailla itsekseen, vaan opettaja on tukenasi valmennuskurssin aikana.

Opetuksen tueksi saat peräti 58 oppituntia opetusvideoita, yli 2100 erilaista harjoitustehtävää ja 5 harjoituspääsykoetta, joilla voit testata osaamistasi valintakoetilanteessa. Kurssillamme on markkinoiden laajin opetusmäärä joten takaamme, että oppimisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni!

 

Milloin?

Etäopetusta on arkisin klo 16 jälkeen ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Opetus alkaa elokuun lopussa, mutta jos et malta odottaa sinne asti ja haluat jo saada hyvää etumatkaa opinnoissa, niin voit aloittaa omatoimisen opiskelun vaikka heti tekemällä harjoitustehtäviä tai katsomalla opetusvideoita AMK-netissä. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään eniten amkilaisia!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta ei tärppää syksyllä 2022, saat meiltä kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa ja tarkempiin maksutietoihin pääset tästä

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluaisitko myös kuulla kurssilaisten kokemuksia valmennuskursseista? Käy lukemassa Miljan tarina – klikkaa!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin klo 9-17 välillä.

 

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

KURSSIN HINTA 316 €395 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
83 ot
Alkaa
23.8.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
316€ 395€

”Viimeksi minulla oli enemmän omatoimisempi kurssi ja jäin kaipaamaan oppitunteja, varsinkin matematiikan kanssa kun on aina ollut vaikeuksia. Haluaisin jo kovasti päästä kouluun monien monien yrittämisien jälkeen.”

– AMK SOTELI valmennuskurssilainen, 2022

”Kiitos monipuolisesta valmennuskurssista! Pääsin opiskelemaan ensisijaisesti valitsemaani vaihtoehtoon, omin avuin en olisi päässyt sisään.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

Noora, AMK Soteli-kurssilainen 2021