AMK-netti matkailu-, ravitsemis- ja talousala, syksy 2022

Kenelle?

Moni haaveilee työpaikasta matkailu- ja ravitsemisalalla, eikä ihme sillä alalla on todella monipuoliset uramahdollisuudet. Tulevaisuuden työpaikkasi voikin olla esimerkiksi uuden hotellikonseptin kehittelyä, trendiravintolan pyörittämistä tai kaupungin matkailun edistämistä. Jos siis haaveilet restonomin opinnoista, tehokkaan valmennuskurssin avulla otat askeleen lähemmäksi unelmiesi opintopaikkaa matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla.

AMK-netti matkailu-, ravitsemis- ja talousala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua pääsykokeisiin valmistautumisessa.

Tämä kurssi on ylivoimaisesti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään jopa 850 opiskelijaa!

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii matemaattisten taitojen hallintaa, oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista sekä eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valintakokeessa.

Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Laajan harjoitustehtäväpaketin avulla opiskelet itsenäisesti oman aikataulun ja elämäntilanteen mukaan, mutta sinulla on tarvittaessa myös mahdollisuus kysyä apua opettajalta.

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 1400 harjoitustehtävää 
  • 1 harjoituskoe
  • Teoria tärkeimmistä aihealueista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely

 

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään nettikurssina. Kurssi sopii etenkin kiireisille tai työssäkäyville erinomaisesti, sillä opiskelet kotisohvalta käsin oman aikataulusi mukaisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan kurssimateriaalien laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Tukenasi on yli 1400 erilaista harjoitustehtävää ja harjoituspääsykoe. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kysyä apua tehtäviin opettajalta, joten kiperiä kysymyksiä ei tarvitse googlailla tai pähkäillä itsekseen.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa vaikka heti ilmoittautumisen jälkeen, sillä pääset saman tien kiinni tehtäviin ja harjoituskokeisiin.

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Maksutiedot ja kurssitakuu

124 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 50 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Mikäli et saa tavoittelemaasi opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä ilmaiseksi.

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

VALMENNUSKURSSIN HINTA 99,20 €
124 €

 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1400+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
99.20€ 124€

”En olisi varmasti pärjännyt niin hyvin kokeissa jos en olisi harjoitellut valmennuskurssilla. Kiitos kurssista!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021

”Pääsin Porvoon Ammattikorkekouluun joka oli minulla ensimmäisenä hakutoiveena 😊 Pääsin myös kaikkiin muihin hakukohteisiini valmennuskurssin avulla! Eli pelkkää positiivista palautetta!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021