AMK-netti luonnonvara-ala, syksy 2022

Kenelle?

Kiinnostaisiko sinua olla vaikuttamassa luonnon ja eläinten hyvinvointiin? Kuulostaako esimerkiksi agrologin tai ympäristösuunnittelijan ammatti tulevaisuuden työnkuvaltasi? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat luonnonvara-alan opintopaikan saantiin kunnon lisäboostia, on valmennuskurssimme kuin tehty sinua varten!

AMK-netti luonnonvara-ala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville. Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään eniten AMK-hakijoita!

Tämä kurssi on ylivoimaisesti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaisen vastaustekniikan hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valintakurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi luonnonvara-alan valintakokeessa.

Tällä nettikurssilla opiskelet oman aikataulusi mukaan tekemällä harjoitustehtäviä ja harjoituskokeen. Saat kattavan materiaali- ja teoriapaketin, joka sopii etenkin omatoimiseen ja itsenäiseen opiskeluun vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 1400 eritasoista tehtävää
  • 1 harjoituspääsykoe
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely

 

Miten?

Eezy Valmennuskeskuksen luonnonvara-alan nettikurssilla saat valita opiskeluaikataulun oman elämäntilanteesi mukaan. Tukenasi on jopa yli 1400 erilaista harjoitustehtävää sekä harjoituspääsykoe,  jonka avulla voit testata osaamistasi ja katsoa mitkä osa-alueet vaativat vielä hiomista. Vaikka opiskeletkin päätoimisesti itsenäisesti, on tehtävien ja harjoituskokeen lisäksi sinulla myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, joten kiperiä kysymyksiä ei tarvitse googlailla tai pähkäillä yksinään.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien kiinni opiskelumateriaaliin. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutiedot

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Kiinnostaisiko tietää lisää AMK-valintakokeesta? Käy lukemassa juttumme AMK-valintakokeen ABC.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 105,4 €
124 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1400+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
101.6€ 124€

”Kurssin ansiosta olen pystynyt valmistautumaan pääsykokeeseen rauhassa.”

AMK-nettiläinen 2022

”Vaikutti parhaimmalta kaikista muista!”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022

”Ystävän suosituksesta päädyin valitsemaan Valmennuskeskuksen.”

– AMK-valmennuskurssilainen, 2022