Abinetti pitkä matematiikka, kevät 2023

Tehtäväpaketti itsenäiselle opiskelijalle!

Tällä kurssilla saat käyttöösi sähköisen oppimisympäristön, Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä pitkän matematiikan yo-kokeeseen. Tehtäviä voit tehdä juuri silloin kuin itse haluat ja oikean vastauksen näet heti tehtävän tehtyäsi. Abinetti ohjaa sinut myös kertaamaan ne tehtävät uudelleen, joita et edellisellä kerralla saanut oikein.

Kurssimme takaa sinulle selkeän kokonaiskuvan lukion pitkän matematiikan kursseista sekä vankan laskurutiinin. Laadukkaiden tehtävien ja ongelmakeskeisen lähestymistavan avulla kehität omia tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Samalla kehität myös omaa itsevarmuuttasi, jota tarvitaan vaativien tehtävien ratkaisemisessa ja lopulta itse ylioppilaskirjoituksissa.

Abinetissä

  1. harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin Abitti-kokeessa
  2. kertaat tehtäviin liittyvän teorian nopeasti teoriaosiosta
  3. voit kysyä apua tehtävien tekoon opettajalta
  4. seuraat omaa edistymistäsi tavoitekäyrältä
  5. halutessasi näet myös, miten muut kirjoituksiin valmistautuvat ovat menestyneet tehtävien teossa.

 

Mitä?

Lähes 600 tehtävää laadukkaine mallivastauksineen
Vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
Teoria tärkeimmistä asioista

 

Ajankohta

Abinetti on käytössäsi kevään 2023 yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 22.9.2022 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2023 kirjoituksiin saakka. Huomaa, että pääset kirjautumaan Abinettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

 

Hinta ja maksutiedot

29 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssilla on voimassa kurssitakuu: Mikäli haluat jatkaa abinetin käyttöä myös syksyn 2023 kirjoituksiin harjoittelussa, saat kevään abinetin hintaan 0 €.

Kaupunki
Kurssin laajuus
noin 600 tehtävää
Alkaa
22.9.2022
Päättyy
22.3.2023
Kurssin hinta
29€

”Paljon tehtäviä joissa hyvät mallivastaukset”

Pitkän matematiikan Abinetti-kurssilainen 2021