Abi kemia Online, kevät 2023

Liveopetusta siellä missä sinäkin!

Valikoimamme laajin Online-kurssi on paras valintasi kemian kirjoituksiin valmistautumisessa. Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä Kotikurssin opetusvideot. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa harjoituskoe Abinetissä.

Online-kurssi rytmittää itsenäistä lukemistasi ja ylläpitää opiskelurutiiniasi ja motivaatiotasi. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukion kemian osa-alueet loogisessa järjestyksessä. Harjoitustehtäviä teet Abinetissä itsellesi sopivana aikana samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internetyhteyden!

Online-kurssilla

  1. seuraat opetusta suorana lähetyksenä,
  2. syvennät osaamistasi Kotikurssin opetusvideoilla,
  3. voit kysyä opettajalta apua liveopetuksen aikana,
  4. saat henkilökohtaista apua laskemiseen,
  5. harjoittelet tehtäviä Abinetti-oppimisalustalla sekä
  6. testaat osaamisesi simuloidulla Abitti-yo-kokeella

 

Mitä?

25 oppituntia etäopetusta
24 oppituntia opetusvideoita
Yli 400 tehtävää mallivastauksineen
Simuloitu yo-koe
Sähköinen oppimisympäristö Abinetti

 

Ajankohta

Opetusta on arkipäivisin 2-3 kertaa viikossa. Abinetin saat käyttöösi 22.9.2022 mennessä. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

 

Hinta ja maksutiedot

195 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 95 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kurssitakuut

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Kaupunki
Kurssin laajuus
26 ot
Alkaa
13.2.023
Päättyy
25.3.2023
Kurssin hinta
195€

”Opettaja oli asiantuntevan oloinen ja selvästi kiinnostunut alastaan ja opetti innostavasti.”

Kemia Online abikurssilainen, syksy 2022