Abi historia Koti, syksy 2022

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Eezy Valmennuskeskuksen uutuuskurssilla, Abi historia Koti -kurssilla opiskelet innostavan opettajan johdolla kaikki keskeiset historian lukiokurssien sisällöt lävitse. Kurssi sisältää opetusvideoita kaikista historian kursseista ja jokaiseen kurssiin liittyen on myös tehtäviä, joiden avulla voit testata osaamistasi. Opetusvideot on pilkottu aiheittain noin 15 minuutin osioihin, joten pystyt halutessasi kertaamaan tehokkaasti juuri sinulle haastavat asiat. Kurssilta löydät runsaasti vanhoja yo-koetehtäviä kurssikohtaisesti jaoteltuna.

Kurssiin sisältyy lisäksi 4 yo-tasoista tehtävää, jotka palautat opettajalle ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen ja arvioinnin. Pystyt näin kehittämään esseevastaustekniikkaasi yo-kokeen edellyttämälle tasolle ja sinulla on opettajan tuki käytettävissäsi kurssin aikana.

UUTUUS! Vastaavaa tuotetta ei ole tarjolla kellään muulla kurssijärjestäjällä. Treenaa kaikki keskeisimmät historian lukiokurssin sisällöt oman aikataulusi mukaan.

 

Mitä?

33 oppituntia opetusvideoita
Yli 100 kurssikohtaisesti jaoteltua tehtävää asioiden kertaukseen & oman osaamisen testaamiseen
4 opettajalle palautettavaa yo-tehtävää, joista saat henkilökohtaisen palautteen ja arvioinnin
Kysymyspalsta historian opettajalle: voit kysyä mistä tahansa historiaan liittyvästä asiasta kurssin opettajalta

 

Miten?

Kurssin materiaalit aukeavat käyttöön HI1-HI14 kurssien osalta viimeistään 15.6. Materiaali täydentyy elokuun aikana HI5 ja HI6 kurssin osalta. Pääset kirjautumaan Moodleen heti ilmoittautumisen jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä kevään 2023 kirjoituksiin, voit ilmoittautua kevään kurssille takuuhintaan 0 €.

Kurssin hinta on 195 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
33 oppituntia
Alkaa
1.7.2022
Päättyy
30.9.2022
Kurssin hinta
195€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Kielten abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363