Abi fysiikka Online, kevät 2023

Liveopetusta siellä missä sinäkin!

Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä Kotikurssin opetusvideot. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa sähköinen harjoituskoe Abinetissä.

Online-kurssi rytmittää itsenäistä lukemistasi ja ylläpitää opiskelurutiiniasi ja motivaatiotasi. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukion fysiikan osa-alueet loogisessa järjestyksessä. Harjoitustehtäviä teet Abinetissä itsellesi sopivana aikana samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internetyhteyden!

”Hei! Kiitos uudestaan hyvästä JA tehokkaasta fysiikan valmennuksesta. Sain tiistaina tietää että kirjoitin fyssasta laudaturin ja sen avulla pääsen Helsinkiin opiskelemaan lääketiedettä. On elämä kyllä hauska asia!”

– fysiikan abikurssilainen 2022

 

Online-kurssilla

  1. seuraat opetusta suorana lähetyksenä,
  2. syvennät osaamistasi Kotikurssin opetusvideoilla,
  3. voit kysyä opettajalta apua liveopetuksen aikana,
  4. saat henkilökohtaista apua laskemiseen,
  5. harjoittelet tehtäviä Abinetti-oppimisalustalla sekä
  6. testaat osaamisesi simuloidulla Abitti-yo-kokeella (kokeen voi tehdä paikan päällä Helsingissä, muuten pdf muodossa).

 

Mitä?

30 oppituntia etäopetusta
28 oppituntia opetusvideoita
Lähes 600 tehtävää mallivastauksineen
Simuloitu yo-koe
Sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

 

Ajankohta

Opetusta on arki-iltaisin klo 16.30-19.30 kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

 

Hinta ja maksutiedot

195 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 95 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
30 ot
Alkaa
13.2.2023
Päättyy
18.3.2023
Kurssin hinta
195€

”Opetus oli hyvin järjestelmällistä ja oppilaan oli näin helppo seurata opetusta. Opettajan rauhallisuus, oppilailta kysyminen ja perusteellinen selittäminen oli mielestäni hyvää kurssilla.”

Eni, fysiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Opetusta oli mukava seurata ja asioita avattiin hyvin eri näkökulmista verrattuna oppikirjoihin.”

Fysiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Tosi asiantunteva, osaava ja mukava opettaja, tosi hyödyllinen kurssi. Jos ei tärppää, otan mieluusti saman kurssin uudestaan! Myös opetusvideot ovat loistavia.”

Fysiikka Online abikurssilainen, syksy 2022

”Tykkäsin siitä, että opettaja kävi läpi esim. kuvaajia ja johti kaavoja – selkeytti asiaa, ja on varmempi olo kokeeseen mennessä, että osaa soveltaa, kun asiat on käyty syvällisesti läpi. Muistiinpanojen tekeminen oli hyvä, ja esim. laitteiden mallien piirtäminen avasi niiden toimintaa paremmin kuin kirjasta lukemalla.”

Fysiikka Online abikurssilainen, syksy 2022