Abi fysiikka Koti, syksy 2022

Opiskele fysiikkaa kotonasi!

Kotikurssilla harjoittelet fysiikan ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion fysiikasta.

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin.

”Hei! Kiitos uudestaan hyvästä JA tehokkaasta fysiikan valmennuksesta. Sain tiistaina tietää että kirjoitin fyssasta laudaturin ja sen avulla pääsen Helsinkiin opiskelemaan lääketiedettä. On elämä kyllä hauska asia!”

– fysiikan abikurssilainen 2022

 

Mitä?

28 oppituntia opetusvideoita
Lähes 600 tehtävää laadukkaine mallivastauksineen
Vanha yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
Teoria tärkeimmistä asioista
Sähköinen oppimisympäristö, Abinetti

 

Ajankohta

Fysiikan Kotikurssi on käytössäsi syksyn 2022 yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 1.5.2022 ja harjoittelua voit jatkaa aina syksyn 2022 kirjoituksiin saakka.

 

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssilla on voimassa kurssitakuu: Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä myös kevään 2023 kirjoituksiin harjoittelussa, saat kevään kotikurssin hintaan 0 €.

Kaupunki
Kurssin laajuus
28 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
22.9.2022
Kurssin hinta
115€

”Materiaalissa oli sopivasti eri tasoisia tehtäviä perustehtävistä vaikeimpiin. Jokaisessa tehtäväpaketissa ollut graafinen tehtävä oli kiva!”

Fysiikan abikurssilainen 2021

”Hei! Kiitos uudestaan hyvästä JA tehokkaasta fysiikan valmennuksesta. Sain tiistaina tietää että kirjoitin fyssasta laudaturin ja sen avulla pääsen Helsinkiin opiskelemaan lääketiedettä. On elämä kyllä hauska asia!”

Fysiikan abikurssilainen 2022

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
Fysiikan abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: veera.rosama@eezy.fi