Abi biologia Online kevät 2023

Kevään kurssilaisilta 5/5 tähteä!

Online-kurssi on paras valintasi biologian kirjoituksiin valmistautumisessa. Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun liveopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä opetusvideot. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Helsingissä pidettävään simuloituun yo-kokeeseen.

Online-kurssi rytmittää itsenäistä lukemistasi ja ylläpitää opiskelurutiiniasi ja motivaatiotasi. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet kerranneeksi kaikki lukion biologian osa-alueet loogisessa järjestyksessä. Harjoitustehtäviä teet Abinetissä itsellesi sopivana aikana samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin.

Tälle kurssille osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja toimivan internetyhteyden!

Online-kurssilla

  1. seuraat opetusta suorana lähetyksenä,
  2. voit katsoa opetusta myös videotallenteina (tallenteet ovat Koti-kurssilla),
  3. voit kysyä opettajalta apua liveopetuksen aikana,
  4. harjoittelet tehtäviä Abinetti-oppimisalustalla sekä
  5. testaat osaamisesi simuloidulla sähköisellä yo-kokeella.

Mitä?

25 oppituntia etäopetusta
Yli 400 tehtävää mallivastauksineen ja mahdollisuus kysyä opettajalta
Simuloitu yo-koe
Kotikurssin opetusvideot
Teoria tärkeimmistä asioista
Abinetti

 

Takuu

Saat kurssin puoleen hintaan, mikäli haluat käyttää sitä myös syksyn 2023 yo-kirjoituksissa. Saat alennuksen ilmoittautumalle kurssille uudelleen ja valitsemalla ostoskorissa ”Olen käynyt takuukurssin edellisenä vuonna” -kohdan.

Ajankohta

Kurssin materiaalin saat käyttösi viimeistään 22.9.2022 oppimisympäristö Moodlen kautta. Tunnukset Moodleen saat ilmoittautuessasi. Opetus alkaa arviolta 13.2.2023. Opetusta on arki-iltaisin klo 16.30-19.30 ja lauantaisin klo 10.00-13.00 kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta.

Hinta ja maksutiedot

195 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 29 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
25 ot
Alkaa
13.2.2023
Päättyy
24.3.2023
Kurssin hinta
195€

”Opettaja oli loistava! Hänen opetustyyli oli mielestäni erittäin hyvä ja asiat jäi opetuksesta hyvin muistiin. Olisin mielelläni ottanut hänet myös oman lukioni biologian opettajaksi. Kiitos mukavasta kurssista!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

”Ihanan kannustava opetustyyli ja tapa opettaa oli itselle sopiva. Opettaja otti kaikki huomioon hyvin ja vastasi kysymyksiin, vaikka kurssilla oli välillä asioiden läpikäymisen suhteen kiire. Opetustyyli oli innostava ja motivoiva!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

Kysyttävää kursseista? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Biologian abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356