Hae sopivaa valmennuskurssia

Suomen ylivoimaisesti suurin ja tuloksekkain!

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät. Luota laatuun ja kokemukseen!

Varmista onnistumisesi ja loista pääsykokeissa, kuten tuhannet muut unelmiensa opiskelupaikan saaneet kurssilaisemme!

  • Eniten AMK-sisäänpääsijöitä

    Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun - se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla. Tämä, jos mikä kertoo valmennuskurssiemme tehosta!

  • 98 % suosittelisi kurssiamme

    Priimaa pukkaa! Valmennuskurssilaistemme palaute puhukoon puolestaan.

  • Eniten kurssilaisia

    12 857 opiskelijaa ei voi olla väärässä! Tämän verran opiskelijoita rekisteröityi kursseillemme vuonna 2021, mikä on enemmän kuin vastaavilla toimijoilla.

TUTUSTU KURSSIVALIKOIMAAN

”Hei, Olin kevään Kauppisnetti Koti -kurssilla ja paikka ensimmäisestä hakukohteestani Aallosta irtosi helposti, pisteiden ylittäessä reippaasti vaaditun rajan. — En usko törmänneeni koskaan aiemmin historianopettajaan, joka saisi tuotua historian kokonaisuuksia ilmi mielenkiintoisemmin kuin näillä videoilla.”

E.M.

”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

Noora Kananen, AMK soteli huhtikuu Online

”Hei Moikka, mä hain ykkösenä Tampereelle ja sinne myös pääsin! 🙂 Pääsykokeet meni ihan hyvin ja ei tullut ollenkaan paniikkia, kun oltiin jo niin paljon sitä tilannetta kurssilla harjoteltu! Minkään tehtävän kohalla ei tullut täydellistä jäätymistä.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!”

Terveisin A.J.

”Auttoi ymmärtämään asioita laajemmin ja hahmottui mitkä fysiikan asiat ovat juuri ne tärkeimmät yo-kokeeseen. Oli hyvä lisä itsenäisen opiskelun lisäksi varsinkin jo valmistuneelle korottajalle. Tehtäviä oli tosi laajasti. Ja koska materiaali tuli myös paperisena se jää itselle myös myöhempää käyttöä varten jos tarvitsee.”

Sonja, fysiikan abikurssilainen 2021

”Asiantunteva ja tsemppaava opettaja. Kaikkiin kysymyksiin sai tarvittaessa vastaukset. Kurssikerroilla hyvä ilmapiiri. Parempaa opettajaa kurssille en olisi voinut toivoa.”

Carita, VAKAVA aineistokoe Online -kurssilainen

”Selkeästi selitetty asiat. Tehtäviä oli mukava tehdä tunnilla sen jälkeen kun oli käyty läpi jokin aihe. Tehtävien avulla ymmärsin paremmin teoria osuudet.”

Sofia, kevään 2021 Online-kurssilainen

”Kiitos kaikille. Oli ihan mahtava kurssi ja opin aivan älyttömän paljon. En olisi ikinä saanut artikkeleista näin paljoa irti ilman kurssia.”

Niina, kevään 2021 kurssilainen

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

Interior Of Busy University Campus Building With Students

Valitse itsellesi tehokkain tapa oppia

 

Lähiopetuskurssit: Opetusta luokassa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa

 

Online-kurssit: Etäopetusta Teamsin tai Zoomin välityksellä

 

Kotikurssit: Teoriaa, tehtäviä ja opetusvideoita sisältäviä itseopiskelukursseja

 

Nettikurssit: Tehtävä- ja teoriapainotteisia itseopiskelukursseja

Kysyttävää kursseista? Olemme täällä sinua varten!

Asiakaspalvelu

Toimistomme on avoinna klo 8-17.

 

0207 280 340
info.valmennuskeskus@eezy.fi